Представники інтернет-магазину Stylus.ua повідомили про вигідні ціни на Apple Watch Series 6

Українці можуть придбати годинники з популярної лінійки 2020 року з суттєвою знижкою.

Переваги 6 серії смарт-годинників Apple

Презентація Apple Watch Series 6 була проведена 15 вересня 2020 року і традиційно викликала захоплення у поціновувачів гаджетів всесвітньо відомого бренду. До основних переваг лінійки 2020 року відносять:

  • Яскравий екран з функцією always on display. Оновлений дисплей комфортно використовувати навіть в дуже сонячний день.
  • Швидка зарядка. Для повного зарядження годинникам 6 серії треба до 1,5 години.
  • Висока автономність. З працюючими в фоновому режимі датчиками моніторингу здоров’я і висоти, смарт-годинник працює до 18 годин без підзарядки.
  • Наявність датчика для вимірювання рівня кисню в крові. Дуже важливе оновлення, враховуючи коронавірус.
  • Стильний дизайн. Корпус з переробленого алюмінію, сталі або титану і сім кольорових рішень. Великий вибір ремінців на будь-який смак.
  • Можливість відповідати на дзвінки і повідомлення прямо з зап’ястку. Гучність динаміку збільшили на 50%, що гарантує комфортне спілкування, навіть якщо телефону немає поруч.
  • Вбудований чіп для безконтактної оплати.
  • Керування програванням музики. Можливість зручно перемикати треки своїх плейлистів, не дістаючи телефон.

Корисні функції Apple Watch Series 6

6 серія смарт-годинників ідеально підходить для спортивних тренувань, адже спеціальні датчики моніторять активність власника, основні показники здоров’я, пройдену відстань, швидкість, висоту і масу інших корисних показників, що дозволяють спортсменам відслідковувати свій прогрес і складати плани тренувань, базуючись на особистій динаміці.

Компанія активно співпрацює з медичними університетами і центрами досліджень в США, шо дозволяє розробникам удосконалювати додатки для моніторингу стану здоров’я з метою раннього виявлення респіраторних захворювань, в тому числі ковіду, грипу і загострень астми. Крім вимірювання кількості кисню в крові, Apple Watch Series 6 моніторять якість і тривалість сну, пульс, серцевий ритм, а також роблять електрокардіограму. Також в цій лінійці була додана функція нагадування про регулярне миття рук і контроль часу миття.

Як купити смарт-годинник зі знижкою

На сайті інтернет-магазину Stylus.ua представлені всі наявні моделі Apple Watch Series 6 за оновленими цінами. Придбати гаджет можна з доставкою по всій Україні.

0
репостів
0
репостів