Чому підприємці цікавляться новим бізнес-центром PSHKN Intelligent Business Space

Розширюючи бізнес, чимало підприємців відчувають потребу у якісному та сучасному офісному просторі. Приміщення у бізнес-центрах — це підготовлене середовище для комфорту будь-яких компаній. PSHKN Intelligent Business Space приваблює ергономічною нерухомістю з чудовими видовими характеристиками, бездоганним сервісом, комплексною системою безпеки та до дрібниць продуманою інфраструктурою.

PSHKN Intelligent Business Space: особливості нерухомості

У бізнес-центрі PSHKN Intelligent Business Space буде створено всі необхідні умови, щоб власники бізнесу могли комфортно проводити зустрічі й конференції, а також реалізовувати амбітні проєкти. Акцентуємо на ключових його перевагах:

  • Об'єкт будується за адресою: вул. В'ячеслава Липинського, 4. Це Шевченківський район Дніпра, який характеризується розвиненою інфраструктурою та прекрасним транспортним сполученням. До скверу Героїв, де зосереджені локації для відпочинку, неквапливих прогулянок та активного дозвілля, йти близько двадцяти хвилин. Найближче оточення — кав'ярні-кондитерські, ресторани й торгово-розважальні центри, які можна відвідувати в обідню перерву.

  • При розробці проєкту архітектори надихалися скандинавським стилем, якому властивий мінімалізм. Завдяки вітражному панорамному склінню будівля вирізнятиметься на тлі інших. Ознайомитися з фото PUSHKIN IBS можна на офіційному сайті.

  • Інноваційні технічні рішення сприятимуть ефективній роботі: потужний Wi-Fi на всій території, центральна система кондиціонування, швидкі й надійні ліфти, автоматизований паркінг.

  • До послуг орендарів — комфортні переговорні кімнати та просторі конференц-зали. Заплановано лаунж-зону для медитацій і релаксу. На даху знаходитиметься модний ресторан-парк. Відкриється фітнес-центр, який співробітники зможуть відвідувати після роботи.

  • Обслуговуванням бізнес-центру буде займатися оперативний facility-менеджмент. Передбачено консьєрж-сервіс. Прибирання офісів — зона відповідальності клінінгової служби. Безпеку резидентів і майна забезпечуватиме служба охорони, а також прогресивна система відеоспостереження.

  • У бізнес-центрі передбачено приміщення для тих, хто вибрав фріланс, а також для маленьких та великих компаній на 500+ співробітників. Загальна площа офісної нерухомості — 10 350 кв. м.

Подробиці стосовно умов оренди офісів в бізнес-центрі PSHKN озвучать у відділі оренди. Контакти можна знайти на офіційній вебсторінці проєкту.

0
репостів
0
репостів