Огляд апартаментів у новому комплексі FRANKLIN Concept House

У діловому центрі Києва незабаром з’явиться новий комплекс апартаментів FRANKLIN Concept House. Сучасна архітектура, п’ятизірковий сервіс, інноваційна система відеоспостереження, концептуальна інфраструктура, підземний паркінг — беззаперечні переваги проєкту. Клас нерухомості — «бізнес+». Забудовники — SAGA Development, Perfect Group та KYIVPROEKT Development.

Чому FRANKLIN Concept House?

Новий FRANKLIN Concept House знаходиться на вулиці Олеся Гончара. У резидентів буде можливість оперативно приїжджати як у будь-який куточок Києва, так і в заміський будинок та міжнародні аеропорти. Бізнес-центри та коворкінги, артгалереї й модні бутики, дитячі садки та ігрові простори, фітнес-центри й студії йоги, стильні кав’ярні й ресторани — неподалік від будинку.

Передбачено консьєрж-сервіс. Такі завдання, як виклик клінінгової компанії, доставку квітів, оренду автомобіля або бронювання авіаквитків, можна буде делегувати. Буде реалізовано доставку з ресторанів, розташованих поруч із FRANKLIN Concept House.

Територія охоронятиметься. Передбачено інноваційну систему відеоспостереження за суспільними просторами. Вхід в апартаментну зону буде можливий виключно за наявності карти доступу.

Перші поверхи будинку відведено під комерційні об’єкти: ресторани й офісні простори. Запроєктовано business lounge. Автівки можна буде залишати у підземному паркінгу.

Оплата комунальних рахунків буде можлива у застосунку SFERA (доступний для завантаження в App Store та Google play market).

Колекція апартаментів

Ергономічні планування, броньовані вхідні двері, мінісейфи, вікновид на діловий центр Києва — ключові причини обрати апартаменти в ЖК FRANKLIN. Загальна кількість апартаментів — 156. Які варіанти пропонуються?

  • Двокімнатні апартаменти. Запроєктовано спальню, що межує з ванною кімнатою, кухню й вітальню. У продажу представлені двокімнатні апартаменти з ергономічним балконом.

  • Трикімнатні апартаменти. Передбачено дві спальні, дві ванні кімнати, кухню, вітальню, гардеробну. Є нерухомість з терасою.

  • Чотирикімнатні апартаменти. Заплановано три спальні, дві ванні кімнати, вітальню й кухню. Пропонуються чотирикімнатні апартаменти з просторим балконом.

Є можливість перепланувати апартаменти на етапі будівництва об’єкта. Деталі щодо придбання нерухомості у житловому комплексі ФРАНКЛІН ви можете уточнити у відділі продажу.

0
репостів
0
репостів