Pizza Letta - піца з італійським присмаком якості

img 5261 1 scaledЩоразу замовляючи піцу з доставкою, ви очікуєте побачити смачну, естетичну та поживну страву. Однак не завжди сподівання виправдовуються - часто якість не відповідає ціні. Насправді є на ринку професіонали своєї справи такі як pizzaletta.com, які максимум зусиль докладають для того, щоб ви отримали смачну піцу за короткий проміжок часу.

Робити якісно - принцип компанії

Львівські піцейоли доставляють піцу швидко, а якість - це саме те на що робить акцент Піца Летта. Ретельна чистота дозволяє зробити процес виготовлення піци безпечним для здоров'я споживачів. Що таке ретельна чистота? Це стерильні руки, робоча поверхня, інвентар та перш за все - якісні та свіжі продукти.

Варто окремо зупинитися на процесі приготування тіста, адже його виготовляють щоранку із артезіанської питної води з допомогою спеціального тістозамішувача. Він відповідає усім вимогам харчової безпеки і має сертифікат якості України. Що стосується інгредієнтів, то виробник обирає тільки свіжі, якісні українські та закордонні продукти.

Піч, яка була виготовлена і доставлена з Італії дозволяє готувати піцу при високій температурі (330 градусів). Враховуючи те, що начинки Піца Летта найбільше серед подібних у Львові - це дозволяє максимально добре пройти теплову обробку продукції. До того ж, вона довший час залишається гарячою. Пряного смаку та аромату додають спеціальні приправи та часникова олія. Вибір піц широкий - тут є м'ясні, сирні, вегетаріанські та з морськими продуктами. Також на сайті ви зможете скористатися конструктором і вибрати саме ті складники, які вам до вподоби і обрати оптимальний розмір піци.

Також гарячішою вона буде завдяки швидкій доставці, особливу увагу якій приділяє виробник, адже Pizza Letta має новий підхід у галузі доставки піци по місту Львів.

Окрім піци, ви можете спробувати смачні салати, серед яких є м'ясні (Цезар з куркою, З прошуто) та вегетаріанські (Капрезе, Грецький). Є також напої - енергетики, соки та охолоджувальні напої популярних торгових марок. Якщо вам не достатньо піци та салатів, то ви можете замовити різні фірмові нарізки - сирна, м'ясні, вегетаріанські; соуси - часниковий, цезар, песто, Берлусконі, BBQ hot chili, вершковий та червоний.

Крім того, завітавши на сайт pizzaletta.com і зробивши замовлення, ви переконаєтеся, що їхня продукція смачна не тільки на фото, а й в реальному житті, ви не зможете відмовити собі в задоволенні спробувати їхні страви!

0
репостів
0
репостів