За 30 хвилин від центру Києва будується стильний житловий комплекс O2 RESIDENCE

Критерії вибору квартири індивідуальні. Одні шукають нерухомість біля рекреаційної зони. Для інших вкрай важливі такі моменти, як якісний сервіс та інфраструктура. Для багатьох у пріоритеті — можливість оперативно дістатися в центр міста. Якщо ви не збираєтеся йти на компроміси, ЖК O2 RESIDENCE від SAGA Development готовий вас здивувати. Об’єкт зводиться у сосновому лісі, за 20 км від Хрещатика.

Що необхідно знати про проєкт

Переваги життя в O2 RESIDENCE очевидні:

  • Щоденний комфорт. Для обслуговування будинків передбачено SFERA living system. Її ключовими елементами є управляюча компанія ATMOSFERA, система «розумний будинок» та мобільний застосунок SFERA, у якому, окрім всього іншого, можна оперативно оплачувати комунальні рахунки та рахунки за обслуговування.
  • Безпека. Заплановано цілодобове відеоспостереження. Буде реалізовано концепцію «подвір’я без автівок».
  • Інфраструктура для розвитку дитини. На території працюватиме освітній комплекс, що включає центр раннього розвитку, інноваційний дитячий садок та школу. Передбачено ігровий клуб для дітей.
  • Безліч варіантів для активностей — маршрути для прогулянок, велосипедні доріжки, йога-студія, тенісний корт, мотузковий парк, баскетбольний і волейбольний майданчики, поле для мініфутболу.
  • Можливість вирощувати якісні овочі, ягоди та фрукти на власній екофермі.

Нерухомість у ЖК O2 RESIDENCE

  • Однокімнатні квартири площею 35,16–38,89 кв. м. Ідеальний варіант для холостяка, молодої дівчини або пари. Мінібар, проєктор, що транслює зображення на всю стіну, простора гардеробна, біокамін, лаунж з підвісним кріслом або гамаком, зона для йоги — власники нерухомості не обмежені в експериментах.
  • Двокімнатні квартири площею близько 69 кв. м. Прекрасне рішення для подружжя, яке веде активний спосіб життя і яке планує вагітність. Є можливість облаштувати креативну спальню, затишну вітальню, кухню з інноваційною технікою, зону для релаксу на балконі. Живопис, декоративні подушки, книги, підвісні світильники й живі квіти сприятимуть затишку.
  • Трикімнатні квартири площею 87,98–103,08 кв. м. Чудовий варіант, якщо у вас діти різного віку. Є можливість спланувати як стильну спальню для батьків, так і дитячу кімнату з дворівневим ліжком, грифельною стіною і зоною для активного дозвілля. На балконі можна організувати бар з панорамним видом на ліс. Лоджія — ідеальна локація для читання і творчості. У квартирі вдосталь місця і для колекції картин, і для робочого простору з бібліотекою, і для домашнього кінозалу.
  • Чотирикімнатні дворівневі квартири площею 101,94–137,66 кв. м. Кращий вибір, якщо у вас велика сім’я і вам важливо організувати приватний простір для кожного. Перший поверх, де знаходиться ергономічна кухня і вітальня, — ідеальне місце для сімейних сніданків і недільних бранчів з друзями, атмосферних вечорів за настільними іграми або переглядом фільмів. Другий поверх — приватна зона. Є дві ванні кімнати. Передбачено три спальні, в одній з яких можна спланувати домашній офіс.

Якщо житловий комплекс O2 RESIDENCE — саме те, що ви шукаєте, звертайтеся до відділу продажу.

0
репостів
0
репостів