Уельс – Угорщина

Єдина група у якій поки є невідомий учасник Євро-2020 – це група Е. Хорватія вже точно перша, а от хто стане другим – дізнаємося у вівторок ввечері. Претендентів троє, а двоє з них гратимуть між собою у Кардіффі. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко небезпідставно вважає фаворитами «Драконів».

Валлійці грають вдома за підтримки рідних трибун. У рідних стінах «Дракони» у цій кваліфікації здобули 7 очок з 9 можливих, тоді як угорці відверто слабенько грали на виїзді та поступилися обом своїм прямим конкурентам – Словаччині та Хорватії. Крім того господарів влаштує тільки та винятково перемога, отже мотивація команди Раяна Гіггза буде безмежною.

Схиляюся до перемоги Уельса за рахунком, а от за картками гору взяти мають гості. По-перше, угорцям у Кардіффі насамперед треба «відмахатися». Нічия їх цілком влаштує, а тому задля досягнення результату можна застосовувати усі засоби.  По-друге, в усіх домашніх матчах Уельса у цій кваліфікації гості збирали більше попереджень. Ну і, по-третє, матч обслуговуватиме румунський рефері Овідіу Хацеган. Гадаю, усім відомі стосунки між румунами та угорцями. До того ж Хацеган уродженець прикордонної області Румунії, яка межує з Угорщиною. Не натякаю на упередженість арбітра, однак усі лайливі слова гостей рефері точно розумітиме.

Ну і на додачу пропоную взяти гол Гарета Бейла. Коефіцієнт більше двійки. Серйозно? Та ж Гарет найкращий бомбардир збірної Уельсу в історії! Так, він не забив у минулому турі Азербайджану, але у двох попередніх матчах у Кардіффі проти Хорватії та того ж таки Азербайджану Бейл відзначався. «Драконам» потрібні голи, їм необхідна перемога, тож у такі моменти багато що залежить від лідера. Для Уельса це саме Гарет Бейл. Як співають вболівальники «Драконів»: «Уельс, гольф, Мадрид» з натяком на слова Предрага Міятовича, який критикував Бейла за недостатню сконцентрованість на грі за свій клуб. Одначе на збірну це точно не розповсюджується. 

Источник. Рейтинг Букмекерiв

0
репостів
0
репостів