BrasletiTop - історія та переваги силіконових браслетів

Силіконові браслети на руку - це яскравий і стильний аксесуар, який подобається і дітям і дорослим. Такі браслети гарно виглядають на руці, саме тому їх часто використовують як інструмент реклами.

Історія силіконових браслетів

Історія силіконових браслетів почалася в 2004 році. Велосипедист Ленс Армстронг застосував їх в якості інструменту по збору коштів для свого благодійного фонду хворих на рак. Жовті силіконові браслети продавалися в багатьох магазинах, барах ресторанах.

Влітку 2004 року, жовті силіконові браслети стали дико популярні, прибуток від їх продажу склав понад 25 мільйонів доларів протягом перших шести місяців після їх запуску. Незабаром після початку продажу цих силіконових браслетів багато інших благодійні організації стали застосовувати їх в своїх програмах.

Ви коли-небудь бачили браслети, які іноді продаються в «Макдональдсах»? Вони виготовлені з силікону. Силіконові браслети красиві, яскраві, зручні. Саме тому вони стали невід'ємною частиною молодіжної моди. Якщо розглянути браслети на руці підлітка, можна визначити інтереси, захоплення, чим цікавиться людина, яку музику слухають і так далі.

Знаменитості, які носили силіконові браслети

У 2004 році силіконовий браслети носили багато колег Ленса Армстронга на Тур де Франс. Також їх охоче одягали різні категорії людей: кандидати в президенти, ведучі новин, артисти і спортсмени з усього світу. Силіконові браслети стали невід'ємною частиною образу сучасного життя, модним аксесуаром.

Де використовують силіконові браслети?

Браслети, виготовлені з силікону, активно використовуються на різних промо акціях, благодійних проектах, а також застосовуються для популяризації бренду. Вони ідеально привертають увагу аудиторії і залишаються в пам'яті надовго.

Запитаєте ви, чому саме браслети з силікону, адже на сьогоднішній день представлені різні браслети з паперу різної щільності, тканини, вінілу і так далі? Справа в тому, що силікон в порівнянні з іншими матеріалами володіє вкращими властивостями: він чудово переносить вологу, не схильний до деформації і вигоряння, практичний, довговічний. При цьому, силіконові браслети коштують не дорого, що знову ж таки робить їх затребуваними при проведенні різного роду рекламних акцій.

Силіконові браслети можуть бути представлені в різних колірних гамах, від нейтральних відтінків, до насичено яскравих кольорів. Тому, ви без проблем зможете підібрати браслети ідеально відповідно ідеї вашого заходу. На силіконовому браслеті можна без проблем нанести логотип компанії або розмістити іншу інформацію. Причому зробити це можна кількома способами: нанесенням фарби, методом тиснення і способом заливки фарби в тиснення. У будь-якому варіанті силіконові браслети виглядають дуже привабливо і ефектно.

Силіконові браслети з нанесенням логотипу ідеально підійдуть для різних вікових груп, і будуть доречні, як на дитячих, так і дорослих заходах. Вони завжди привертають увагу і доносять до аудиторії важливу інформацію, нанесену на них.

Переваг у силіконових браслетів безліч, але щоб вони були максимально ефективні, зверніть увагу на їх якість, адже негарний або неякісний браслет не приверне увагу, а навпаки може відштовхнути аудіторію. Щоб не помилитися у виборі, співпрацюйте тільки з перевіреними постачальниками, наприклад компанією Brasleti.Top: вибір браслетів тут величезний, а якість на вищому рівні!

0
репостів
0
репостів