Четвер, 24 травня 2018 — Сайт міста Шепетівка

23 травня 2018 року вироком Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області визнано громадянина Р. винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України – вчинення розбійного нападу з метою заволодіння чужим майном з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, поєднаний з проникненням у житло та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років з конфіскацією майна, крім житла .

Вчора, 24 травня, Вища рада правосуддя звільнила з посади суддю Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області. Про це повідомляють у прес-службі судової влади України.

Вчо­ра, 23 трав­ня, в Ше­пе­тів­ці зат­ри­ма­ли на­чаль­­ни­ка Ше­пе­тівсь­­ко­го район­но­го сек­то­ру ГУ ДСНС Ук­ра­їни у Хмель­­ниць­­кій об­лас­ті при отриманні хабаря. Спецоперацію з викриття корупціонера проводилося протягом січня-травня ц.р. за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону слідчими СУ ГУ Нацполіції України у Хмельницькій області за матеріалами та спільно з оперативниками УЗЕ в Хмельницькій області ДЗЕ НП України та Хмельницького УДВБ НП України, а також за сприяння сектору запобігання корупції ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів