Вівторок, 07 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Інклюзивно-ресурсний центр відтепер має нову адресу
Розділ Події

Сьогодні, 7 липня, шепетівський міський голова Михайло Полодюк, заступниця міського голови Наталія Стасюк, начальниця управління освіти Людмила Тихончук оглянули нове приміщення інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ).

За період з 01.01.2020 року по 01.07.2020 року до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшло 97 справ про притягнення осіб до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства (стаття 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення), з яких: 84 справи розглянуто, 4 – повернуто на доопрацювання; 9 – знаходяться на розгляді.

До Всесвітнього дня донора в Хмельницькій області оголошено місячник здачі крові, що триватиме до 14 липня 2020 року. З метою популяризації культури донорства в районі, привернення уваги суспільства до проблем дефіциту донорської крові, порятунку життя 2 липня до акції долучилися 8 чоловік з Грицівської ОТГ та 3 людини з Ленковецької ОТГ.

Повне відновлення залізничного сполучення залежить лише від Укразалізниці
Розділ Бізнес

На цьому наголосив під час вчорашнього брифінгу перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш, відповідаючи на наше запитання щодо роботи залізничного транспорту.

0
репостів
0
репостів