Паливні генератори: які обрати та де використовувати

blitz r10000dПаливні генератори - незамінна річ для виробництва електроенергії в екстремальних та аварійних умовах. Загалом використовують 2 види таких генераторів, які працюють на різному паливі: бензинові та дизельні. Обидва мають спеціальний двигун, який перетворює енергію палива на електроенергію, однак кожен має свої особливості. В яких умовах та який з них краще обрати, розкажемо далі.

Бензиновий чи дизельний?

Бензоелектростанції від https://genset.com.ua/ доволі популярні за рахунок доступної ціни установок та широко використовуються у побутових потребах. Генератор на бензині має компактні розміри, відносно низький рівень шуму, ціну та не потребує для експлуатації окремого приміщення чи контейнера. До того ж прилад добре заводиться навіть при низькій температурі. Та поряд з тим такий генератор не можна використовувати цілодобово, він споживає достатньо багато палива, внаслідок чого власник отримує достатньо високу вартість енергії.

Ідеально підходить для користування на дачах, риболовлі, виїзду на природу або невеликих виїзних будівельних робіт, аже добре поміщається у багажнику легковика.

Дизель-електростанція ж може бути як портативною, так і стаціонарною. Перша охолоджується повітрям, тобто природним шляхом, друга - за рахунок спеціального водяного охолодження. Генераторі на дизелі мають суттєву перевагу - безупинна робота та вироблення електроенергії. У порівнянні з бензиновими, ці двигуни не перегріваються, хоча й виробляють більше шуму та менш екологічні. Споживають мало палива, важче працюють на холоді та мають більшу ціну. При цьому мають широку сферу застосування:

  • масові заходи - концерти, вистави, ярмарки, шоу-програми;
  • виробничі цехи;
  • будівництво;
  • живлення теплиць та фермерств;
  • експлуатація на складах, елеваторах тощо.

Якщо бензинові краще використовувати у житлових умовах, то дизельні не рекомендується: забагато вихлопних газів та високий рівень шуму. Тож, кожен вид має свої переваги та недоліки.

Де придбати?

Питання придбання будь-якого виду генератора сьогодні актуальне, як ніколи. Тож знадобиться надійний постачальник, який зможе підібрати та доставити прилади (стаціонарний чи портативний) у будь-яку доступну точку України.

Компанія Genset спеціалізується на продажі як бензинових, так і дизельних генераторів різних видів, а також:

  • автоматики для генераторів (ABP);
  • причепів для дизельних генераторів;
  • стабілізаторів напруги;
  • теплових насосів.

Завдяки наявності власного складу, компанія має можливість постачати техніку без передзамовлення. Окрім того, надає гарантійні та післягарантійні послуги, технічне обслуговування та має власний сервісний центр. Гарантує постачання 100% оригінальної продукції та займається монтажем обладнання по усій Україні.

Який генератор обрати - вибір та переваги у користуванні кожного окремого користувача. Варто виділити пріоритетні напрями та сферу застосування, щоб обрати оптимальну модель без переплат та зручністю експлуатації. Не менш важливим є і постачальник, який зможе гарантувати якість продукції та подальше обслуговування техніки.

0
репостів
0
репостів