Де швидко в Одесі придбати бургер з лососем, телятиною чи куркою?

Red budha 800x800Швидка їжа вже давно стала частиною нашого життя, адже її можна вживати будь-де та будь-коли. Бургери вважаються найбільш популярним різновидом фастфуду, де поєднуються, начебто, непоєднувані продукти - хліб, м'ясо, овочі, салат та соуси. Ця страва має американське походження та має безліч шанувальників по усьому світу, де кожен, як https://timeout.od.ua/burgeri/, намагається створити власний, неперевершений рецепт, поєднуючи різноманітні інгредієнти та створюючи унікальний смак.

З чого складається бургер?

З часу винайдення першого бургера, кухарі змінили сотні рецептів приготування цієї страви, однак базові інгредієнти залишились незмінними. Так, бургер складається з:

  • м'якої круглої булочки;
  • м'яса - котлети з телятини, курятини, свинини, індички чи риби;
  • овочів, салату - томатів, огірків, салату і так далі;
  • різноманітного за смаком та наповненням соусу.

Крім того, бургер може містити сир, яйце або ж бекон. В Одесі в "TimeOut" гості можуть замовити найсмачніші бургери з телятиною, лососем, курячою котлетою та беконом у поєднанні зі свіжими, маринованими овочами, зеленню, сиром та смачним соусом у свіжій булочці. Тож, варіантів комбінації продуктів може бути безліч, але складники бургеру залишаються незмінними.

Де замовити найсмачніший бургер?

Для жителів Одеси та гостей замовити бургер дуже просто через сайт timeout.od.ua, де можна оформити замовлення онлайн або ж за номером телефону. Є безкоштовна доставка, мінімальний час - 30 хвилин.

Чому варто замовити бургер в Таймаут? Тому що тут:

  • досвідчені кухарі, які готують страви за суворою рецептурою та зі свіжих продуктів;
  • сучасна кухня та обладнання, яка допомагає швидко готувати страви;
  • вправні кур'єри, які якнайшвидше доставлять страви аби не втратити їх смаку;
  • зручний графік роботи для клієнтів, які зможуть замовити бургери навіть пізно ввечері;
  • зручний сайт та спосіб оформлення замовлення;
  • діють різні акції та є знижки для постійних клієнтів.

Окрім бургерів, для клієнтів онлайн-ресторану є можливість оформити доставку піци, суші, супи, салати, десерти, пісне меню та напої.

Наближається гаряча пора відпусток та прогулянок біля теплого моря, тож замовлення перекусу для таких подій - саме те, що потрібно для швидкого зручного прийому їжі. Зручний сервіс замовлення та доставки вбереже ваш час та дасть можливість спробувати найсмачніший бургер одеських кухарів. Не відмовляйте собі у задоволенні скуштувати його тут і зараз!

0
репостів
0
репостів