Медичні послуги у сучасному центрі Viva Clinic у Славуті

IMG 0916 1

Кампанія підписання декларацій з сімейними лікарями триває, а значить є можливість підписати угоду з лікарем, який не тільки є фахівцем своєї справи, а й надає якісні послуги у комфортних умовах. Саме це може запропонувати сучасний медичний центр Viva Clinic у Славуті, де доступна безкоштовна сімейна медицина та послуги кваліфікованих сімейних лікарів. Що являє собою медична установа та які послуги надаються пацієнтам, читайте далі.

Структура центру Viva Clinic

Медичний центр Viva Clinic надає повний спектр медичних послуг та включає:

У поліклініці ведуть прийом лікарі високої кваліфікації зі спеціалізацій гастроентерології, кардіології, ендокринології, пульмонології, ендоскопії, гематології, травматології, ревматології, педіатрії, дерматології, терапії, отоларингології, та інших. Також медичний центр співпрацює з передовими медичними закладами країни та залучає їх лікарів з вузьких спеціальностей, таких як офтольмологія, флебологія, гінекологія, травматологія, мамологія, проктологія тощо для прийому та лікування пацієнтів. 

Для пацієнтів діє денний стаціонар зі зручними комфортними палатами та стерильною операційною для проведення різнопланових хірургічних операцій. Є сучасне обладнання для проведення апаратної діагностики та УЗД досліджень. А власна лабораторія Діагност Лаб проводить усі необхідні аналізи та лабораторні дослідження на сучасній апаратурі французького та німецького виробництва.

Крім того, на базі Viva Clinic функціонує Центр естетичної медицини та косметології, де досвідчені лікарі косметологи надають послуги ін'єкційної косметології (ботокс, диспорт, контурна пластика), класичної косметології, апаратної косметології, чистки обличчя та лікування акне, пілінг-процедури, процедури з омолодження, лазерна епіляція та лікування рубців, а також процедури по догляду для чоловіків. У роботі використовують тільки сучасну апаратуру та якісну косметику і препарати провідних іноземних виробників.

Переваги

Медичний центр Віва Клінік - це весь спектр медичних послуг, вузькпрофільні лікарі, сучасне обладнання та комфортний сервіс зі зручним розташуванням у місті Славута, Шепетівського району, поблизу міст Шепетівка та Нетішин, з привабливими цінами, у порівнянні з медичними послугами у великих містах, таких як Хмельницький чи Рівне.

Завдяки фінансуванню державою праці сімейних лікарів, приватна клініка Viva Clinic має можливість надавати медичні послуги населенню безкоштовно, при умові підписання декларації із сімейним лікарем медичного центру. Домовитися про підписання декларації та візит до лікаря можна за телефонами медичного центру або ж на сайті Viva Clinic.

Жителі Шепетівки та Шепетівського району тепер можуть отримувати якісні медичні послуги та лікування на базі славутського медичного центру Viva Clinic. Це є чудовою альтернативою державним поліклінікам з чергами та відповідним сервісом. Завітайте в Славуту та переконайтеся самі в високій якості обслуговування у сучасному медичному центрі зі своєю лабораторією, діагностуванням, якісним лікуванням і наданням послуг естетичної медицини.

0
репостів
0
репостів