Світлодіодне освітлення: де можна використати та в чому його плюси

brille.uaСвітлодіодне освітлення наразі надзвичайно популярне, адже має ряд переваг перед аналогами. Воно значно економніше, довговічніше за будь-які відомі джерела освітлювання, а ще сучасні лампи у більшості не мають миготіння, як це було притаманним для люмінесцентних ламп. Світлодіодні світильники, до слова, миттєво вмикаються та не потребують розігрівання для достатньої потужності, адже для їх роботи не треба великого пускового току. В чому вигода та де можна використовувати світлодіодне освітлення, читайте далі.

Де можна використовувати світлодіодне освітлення?

Світлодіоди є настільки універсальним джерелом освітлення, що його можна використовувати при будь-яких умовах. Такі сучасні світильники, наприклад, для вулиці можуть витримувати сильні морози до -50 градусів. Магазин Brille пропонує використання світлодіодів в якості:

  • люстр;
  • бра;
  • вуличних та стельових світильників;
  • ламп, стрічок;
  • настільних ламп;
  • офісних світильників;
  • торшерів;
  • точкових світильників.

Світлодіодні лампочки, які найбільш поширені у використанні, можуть використовуватись як для побутових потреб, так і для промислового, вуличного освітлення, суттєво знижуючи споживання електроенергії, що є актуальним в умовах тенденцій на зниження споживання електроенергії. Тож, придбати будь-який вид ЛЕД освітлення можна в одному із 25 магазинів Brille offline по Україні. Для зручності клієнтів магазин має широкий асортимент товарів для замовлення онлайн та доставкою усією країною зручним для них способом.

Переваги використання LED

Найбільш приємна перевага використання такого освітлення - енергоощадність та низьке споживання електроенергії. Крім того, LED освітлення:

  1. Не нагріває повітря.
  2. Має широкий спектр світла, особливо це помітно у ювелірних магазинах, які вже давно використовують таке світло для надання найкращого вигляду виробам.
  3. Не наносять шкоду предметам від довготривалого освітлювання, як це буває з галогенними лампами.
  4. Мають довгий час служби, особливо це актуально в тих місцях, де дістатись ламп проблематично. Мають до 50 000 годин роботи.

Останнім часом ціна на ЛЕД світильники та лампи значно знизилась, це пояснюють значним попитом на ринку. Тож, однозначно можна сказати тільки те, що майбутнє за світлодіодним освітленням, яке має тривалий термін служби, економить ресурси та може використовуватись при будь-яких умовах та в будь-якому вигляді.

0
репостів
0
репостів