Як спланувати ідеальну подорож на автомобілі?

tripmustgoonВдала подорож авто може неабияк справити враження від поїздки та запам'ятатися на все життя, адже з її допомогою можна не тільки відвідувати популярні міста та об'єкти, а й маленькі сільські поселення, дикі місцини та визначні пам'ятки природи. Власне чи орендоване авто - це свобода пересування та економія бюджету, особливо якщо мандрівників більш як два. До того ж, онлайн путівник Tripmustgoon допоможе швидко зорієнтуватися на місцях, які варто відвідати чи використати ідеї для активного відпочинку. Куди поїхати, коли і найважливіше який бюджет закласти для подорожі - залежить тільки від вас. Тож, як спланувати ідеальну поїздку, читайте далі.

Обираємо авто та навігацію

Якщо є власне авто, але воно не розраховане на кількість туристів - не проблема. Сьогодні можна орендувати будь-яке авто для різних цілей: з високим клірингом, повним приводом або ж позашляховик. Як правило, в такому разі необхідно розрахувати приблизну кількість днів та не забути про страхування.

google maps mobile smartphone ss 1920Навігація з допомогою Google карти допоможе розрахувати приблизну довжину шляху та маршрути для відвідування. До того ж, якщо ви захочете відвідати два місця одночасно, карта покаже чи вдасться їх відвідати. Завжди можна зробити неочікуваний поворот та спонтанно заїхати в незаплановані місця, а tripmustgoon.com підкаже куди саме.

Музика в дорозі та непопулярні маршрути

Як зробити дорогу в авто веселіше? Все просто - не забути зробити декілька пунктів:

  • записати у смартфон декілька плейлистів з музикою та не забути кабель для підключення;
  • слухати місцеве радіо для атмосфери;
  • якщо закордоном - можна з'їхати з основної магістралі та проїхатися не популярними дорогами, щоб побачити більше цікавого;
  • взяти з собою сумку-холодильник, якщо трошки відстанете від маршруту...

Бути як місцеві та пройнятися атмосферою

Якщо ви не любитель екстремальної ночівлі на відкритій місцевості з наметом, по дорозі можна замовити номер у готелі або ж апартаменти місцевих жителів. Зараз досить багато способів та сервісів для бронювання. До того ж, карта допоможе знайти місце для ночівлі найближче до вас.

theme shopping market food gettyimages 878554632 universal within usage period 44765Якщо бажаєте відчути колорит місцевості - краще не замовляти їжу від готелю, а піти в пошуках смачної їжі та кухні. Хто зна, можливо ви більше ніколи тут не будете, а шанс скуштувати тутешню їжу буде тільки зараз.

Піти в оффлайн та попереднє бронювання

Втомились від гаджетів та постійних дзвінків по роботі? Найкраще в подорожі - виключити зі свого життя перебування в соцмережах та ненадовго вимкнути зв'язок. Можна також скористатися й паперовою картою, якщо нема навігатора або є спеціальним додатком з навігацією, який працює без інтернету.

Попереднє бронювання зможе значно заощадити кошти як на проживання, так і на відвідування бажаних місць, якщо це можливо зробити. Якщо це подорож в іншу країну, то такий варіант буде ідеальним.

Звичайно, подорож автомобілем - неабияке випробування, однак це свобода руху та планування маршрутів. Спробуйте хоча б один раз насолодитися автотуризмом і ви точно захочете повторити цю пригоду.

0
репостів
0
репостів