Ставки на спорт онлайн: які є види ставок та як їх зробити

Parimatch pm.byЗ кожним роком все більше набуває обертів азартна гра у вигляді ставок на спорт з допомогою букмекерських компаній. Зокрема, ставки на баскетбол, футбол, UFC та кіберспорт є найбільш популярними серед гравців Париматч. Як працювати з букмекерами і які саме ставки використовувати читайте далі.

Якого букмекера обрати та як зробити ставку?

На ринку онлайн послуг беттингу є безліч новачків з гарними умовами, але досвід у такі справі - половина успіху. Наприклад, білоруський Париматч в цьому бізнесі 27 років, останні роки активно просуває свою діяльність в онлайн сфері. Тож, варто обирати букмекера по наявності такого сервісу:

  • наявність експрес-ліній з високими коефіцієнтами;
  • багатство дисциплін та наявних подій;
  • наявність лайв-подій;
  • швидкі виплати та професійна техпідтримка;
  • можливість грати онлайн через мобільні гаджети;
  • можливість приймання ставок через спеціальні пункти.

Якщо з букмекером визначилися, то тоді вам знадобляться знання як зробити ставку в букмекерській конторі. Тож, щоб зробити ставку необхідно:

  • зареєструватися або ж увійти в систему контори;
  • обрати подію по конкретній дисципліні;
  • визначитися та обрати тип ставки;
  • зробити ставку та обрати коефіцієнт, після чого можна ввести суму;
  • отримати передбачуваний прогноз на кінцеву суму виграшу та очікувати спортивну подію.

Які види ставок пропонують букмекери?

Якщо брати для прикладу букмекара Париматч, то тут гравцеві запропонують цілий ряд ставок на спорт, зокрема є: ставки з форою, ординар, експрес, фора, подвійний азіатський гандикап, ставки лайв, система ставок, перемога/місце.

Кожна з представлених ставок має свої особливості. Зупинимося на декількох з них.

Ставка "Експрес" працює на декілька незалежних один від одного виходів подій. Головна перевага такого беттингу - коефіцієнт подій, на які робить ставку гравець, множаться між собою, що значно збільшує суму бажаного виграшу. Також ця ставка може бути подвійним експресом та потрійним. Подвійний експрес - ставка на дві події одночасно, де гравець зможе отримати свій виграш лише в тому випадку, якщо обидві події зійшлися. Потрійний працює за таким же принципом, тільки ставка робиться на три події, а не на дві. Лише правильно спрогнозований результат усіх ігор принесе виграш гравцю.

Ставка "Live" однозначно фаворити беттингу. Вона допомагає робити гравцям ставки прямо по ходу спортивної події та дозволяє швидко приймати рішення. Саме з розвитком онлайн букмекерських послуг така послуга як лайв стала можливою для усіх поціновувачів робити ставки на спорт.

Тож, не баріться, продумуйте свою стратегію гри, щоб не тільки вболівати, а й отримувати непоганий бонус у вигдялі реальних коштів на свій рахунок.

0
репостів
0
репостів