Особливості отримання довідки для участі у спортивних змаганнях

Усі відвідувачі спортивних секцій у підсумку їдуть підтверджувати свої напрацювання на різних видах і рівнях змагань. Проте часто участь у таких спортивних змаганнях - це серйозне випробування для організму. Навіть якщо ви є добре тренована людина. Саме тому кожному спортсмену для допуску до участі в змаганнях необхідно отримати медичну довідку і надати її в організаційний комітет Volki.kz у встановлені терміни.

Як виглядає довідка для участі у спортивних змаганнях?

f39659ee999d88b0593fddc552304483f045adbeМедична довідка може видаватися лікарем-терапевтом після відповідних аналізів та інших медичних процедур. У довідці зазначаються особисті дані її одержувача, назва виду спорту і змагань, до яких допущено спортсмен.

Документ в обов'язковому порядку завіряється печатками як самого лікаря, так і медичного закладу, в якій було отримано. Довідка може видаватися одноразово (діяти протягом одного змагання) або на більш тривалий термін, до пів року. В цьому випадку потрібно пройти більш ретельне комплексне медичне обстеження. Звичайно ж, довідка допуску до змагань видається виключно в разовому порядку в тому випадку, якщо спортсмен бере участь в змаганнях з травмонебезпечних видів спорту, таких, як бокс, біг і т.д.

Також слід розуміти, що для кожного виду спорту існує свій перелік необхідних аналізів і медичних процедур. Але серед обов'язкових, як правило, загальні аналізи сечі і крові, клініко-біохімічне дослідження крові, флюорографія, електрокардіограма, УЗД органів та вимірювання артеріального тиску.  У довідці обов'язково повинні бути висновок лікаря і фраза про те, допущений чи ні спортсмен до участі в змаганнях.

Що треба для оформлення довідки?

Здоров'я і фізична форма - дуже важливі показники, на які звертають увагу. В останні роки різні фізичні види активності супроводжуються проблемами зі здоров'ям у учасників заходів, що змусило організаторів ввести подібні вимоги. Зазвичай подібні огляди мають комплексний характер, а перелік фахівців досить великий. Найчастіше всі необхідні процедури можна пройти в спеціальному диспансері або поліклініці. На жаль, подібні обстеження не входять до переліку послуг обов’язкового медичного страхування, тому потрібно буде сплатити додаткові послуги фахівців.

Звичайно, аби отримати довідку, потрібно буде витратити достатньо часу, щоб обійти усіх лікарів та отримати висновки щодо усіх зданих аналізів. Проте якщо бракує на все це часу, є можливість купити документ у відповідної компанії - spravka-sorevnovaniya.ru, яка на цьому спеціалізується.

Важливо пам’ятати, що довідка для участі у змаганнях видається на певний час. Цей документ є офіційним допуском для різних секцій і занять, тому його варто зберегти на весь термін дії довідки.

0
репостів
0
репостів