Що таке мікрокредит і в чому його особливість

cashberryМікрокредит - це свого роду невеликі кредити, які видають людям для різних потреб, які з певних причин не можуть взяти позику у звичайному банку. Кредитування від https://credits-online.com.ua/ua/company/cashberry дозволить взяти гроші для вирішення власних фінансових проблем без зайвих документів та довідок.

Переваги та недоліки мікрокредитування

Головною перевагу більшості мікрокредитних компаній можна вважати доступність. Щодо інших переваг, то їх можна виділити в окремий список:

  1. Надання кредитів особам з 18-ти років і старше.
  2. Як правило, швидка обробка запиту для надання позики та можливість оформити заявку онлайн.
  3. Деякі компанії мають грейс-період після закінчення терміну або ж можливість його продовження
  4. Більшість мають онлайн-ресурс зі зручним інтерфейсом для зручності клієнтів з цілодобовою підтримкою 24/7.

На відміну від плюсів, мінусів у таких фінустанов значно менше - це обмеження по сумі кредитування, а прострочені платежі призводять до підвищення процентної ставки по кредиту. Якщо ви вчасно повертаєте кредит, то хвилюватися точно не варто.

Довіряйте тільки перевіреним компаніям як, наприклад, Cashberry, котра надає мікрокредити вже понад три роки. Має просту процедуру отримання позик, надає вигідні умови та активно розвивається.

На що варто звертати увагу при оформленні позики?

Незважаючи на те, що мікрокредитні компанії надають невеликі гроші у борг, часто недобросовісні фінустанови вводять в оману клієнтів: підвищують без попередження відсотки по кредитах або ж зовсім працюють нелегально.

Перш ніж звернутися в компанію за кредитом, дізнайтеся чи має установа усі дозвільні документи: ліцензію та свідоцтво про реєстрацію. Такі документи видає Національна комісія фінансового ринку України.

Якщо установа надає кредит в 5 тисяч гривень і при цьому просить перший внесок половину суми - задумайтеся, чи справді потрібно довіряти такій установі? Поцікавтеся та детально вивчіть які відсотки по кредиту ви повинні заплатити, скільки платежів має бути та що потрібно зробити, щоб повністю закрити борг в установі. Якщо у вас виникнуть питання - установи з гарною репутацією завжди підуть вам назустріч і нададуть кваліфіковану допомогу. Тож, враховуйте всі нюанси, беручи кредит, щоб в майбутньому не жалкувати про прийняті рішення.

0
репостів
0
репостів