Надаю послуги із підготовки скарг на постанови слідчих, прокурорів, підготовки заяв, клопотань у кримінальних провадженнях

Надаю послуги із підготовки скарг на постанови слідчих, прокурорів, підготовки заяв, клопотань у кримінальних провадженнях
Ціна договірна
Контакти 099-652-52-39
Додано 2023-10-12 14:32:58

Опис

Надаю послуги із підготовки скарг на постанови слідчих, прокурорів, підготовки заяв, клопотань у кримінальних провадженнях. З моєю допомогою Вам не потрібен буде адвокат. Навіщо платити адвокату ще й за представництво у суді, якщо я так підготую необхідний Вам документ, в якому буде розписано та обгрунтовано усе від А до Я, що й Ви самі представите себе у суді не гірше за професійного адвоката.

Про себе: стаж роботи у галузі права більше 10 років, освіта - повна вища юридична (магістр), маю позитивний досвід в оскарженні постанов слідчих про закриття кримінальних проваджень, постанов про відмову у задоволенні клопотань та інших процесуальних рішень, що приймалися та приймаються слідчими та прокурорами у ході досудового розслідування.

Зі мною Ви зекономите свої кошти, яких і так ніколи не буває багато!!! Навіщо переплачувати, якщо можна заплатити менше на більш вигідних для себе умовах.

Ціна договірна...

Подробиці оголошення

ID оголошення 7050
Закінчується 2024-10-11 14:32:58
У категоріях Юридичні послуги

Коментарі

Дивись ще

Компанія ПП "Безпека праці" має значний досвід у с...
Підготовка заяв та позовів до суду. Швидко та над...
Послуги професійного юриста   Підготовка заяв та...
0
репостів
0
репостів