Понеділок, 13 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині простилися з старшим сержантом Іваном Тимощуком
Розділ Події

Сьогодні в селі Радошівка, що у Шепетівському районі, прощалися з старшим сержантом Іваном Тимощуком, який загинув під час виконання бойового завдання. Про це повідомили у Шепетівькій районній військовій адміністрації.

На день міста Шепетівки зібрали 111 тис. грн. на користь ЗСУ
Розділ Події

12 червня під гаслом "З любов'ю - заради перемоги!" на площі імені Т.Г.Шевченка відбулись благодійний аукціон "Волонтерська арта" та заходи до Дня міста Шепетівка. Мешканці та гості громади гарно провели час і здійснили благочинність на користь Збройних Сил України.

Для групи туристів з Хмельницького влаштували пішохідну екскурсію
Розділ Культура

В суботу, 11 червня, працівники Музею пропаганди мали приємність прогулятися містом і поділитися цікавинками нашої історії із групою туристів, які приїхали із міста Хмельницького. Про це повідомили на сторінці закладу культури.

Вчора, 12 червня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у затопленому кар'єрі в с. Михайлючка Михайлюцької ТГ Шепетівського району зник чоловік під час плавання і необхідна допомога у його пошуку.

Розпочалася сто десята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках без суттєвих змін. На останньому російські окупанти обстріляли з артилерії та мінометів позиції Сил оборони у районі Хрінівки Чернігівської області.

0
репостів
0
репостів