Четвер, 24 жовтня 2013 — Сайт міста Шепетівка
23 жовтня о 08:20 у с. Коськів Шепетівського району виникла пожежа в приватному житловому будинку. Пожежу помітив хлопчик, який збираючись у школу, ввімкнув телевізор, в результаті короткого замкнення електромережі під килимом загорілась переноска. Перелякана дитина повідомила батькам, які в свою чергу зателефонували вогнеборцям. Господарі почали самостійно ліквідовувати загорання, але це їм зробити не вдалося.
У місті запрацювало ще одне мистецьке АРТ-кафе
Розділ Культура
Мистецьке АРТ-кафе “Хвилинка”, гостинно відкрило двері для творчих людей міста. Господар кафе, художник Володимир Мирончук, приклав досить зусиль, щоб його відповідно облаштувати і прикрасити картинами. До речі, він пише картини олією менше двох років. Вражає, як багато гарних картин встигла створити за досить короткий проміжок часу ця талановита людина!
Пройшов Чемпіонат міста з футболу
Розділ Спорт
Протягом вересня-жовтня на футбольних полях нашого міста походив Чемпіонат міста з футболу серед чоловічих команд. Змагання були приурочені до святкування Дня міста, але з об’єктивних причин (несприятливі погодні умови; робота учасників) турнір було завершено лише у третій декаді жовтня.
0
репостів
0
репостів