Четвер, 28 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні ввечері під час "Повітряної тривоги" ворог знов атакував Шепетівщину. Відбувся ракетний удар у інфраструктурний об'єкт в одній з територіальних громад Шепетівського району на території Хмельницької області. Про це повідомив начальник Хмельницької ОВА.

Вже 11 парафія на Шепетівщині перейшла з рпц до ПЦУ! Духовна радістю поділився благочинний Шепетівського округу Василь Павлюк.

Учора, 27 квітня, на вокзалі міста Шепетівка увагу поліцейських привернув підозрілий чоловік. Перевіривши його у базі даних побачили, що останній перебуває у розшуку. 

У Шепетівці востаннє в цьому році відбувся захід дітлахам присвячених Великодню
Розділ Культура

Сьогодні в міському будинку культури відбувся завершальний розважально-пізнавальний івент для малечі із циклу заходів присвячених Великодню. Про це розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Сьогодні у Шепетівській міській раді оголосили розклад руху автобусів на міське кладовище, 1 травня, у провідну неділю. Для цього змінять маршрути деякий регулярних маршрутів міських перевзень.

За участю Президента України Володимира Зеленського відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, на якому розглядалися питання функціонування держави в умовах війни. Захід провели у форматі відеоконференції. Участь у Конгресі від Хмельниччини взяли начальник ОВА Сергій Гамалій, його заступники Сергій Тюрін та Сергій Ткачук, голова обласної ради Віолета Лабазюк, голова Хмельницької міської ради Олександр Симчишин та начальник Шепетівської РВА Анатолій Катеренчук.

Вчора релігійна громада «Покрову Пресвятої Богородиці» села Серединці Шепетівського району, виявила бажання вийти з підпорядкування московської церкви та приєднатися до Православної Церкви України. Про це повідомив благочинний Шепетівського округу Василь Павлюк.

Розпочалася шістдесят четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 28 квітня.

На те­ри­то­рії місь­ко­го кла­до­ви­ща об­ме­жено рух ав­тотран­спор­ту для за­без­пе­чен­ня ро­бо­ти тех­но­ло­гіч­но­го тран­спор­ту ко­му­наль­но­го під­при­ємс­тва «Ше­пе­тівсь­ке ре­мон­тно-екс­плу­ата­цій­не під­при­ємс­тво Ше­пе­тівсь­кої місь­кої ра­ди». Про це повідомили у Шепетівьскій міській раді.

0
репостів
0
репостів