П'ятниця, 28 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Цієї осені лісівникам Хмельниччини вдалось посадити понад 379 тисяч нових дерев. Нещодавно до створення нового лісу доєднались і юні лісівники Шепетівщини.

З 1 листопада на Хмельниччині розпочинається заборона вилову водних біоресурсів на зимувальних ямах. Триватиме вона до початку весняно – літньої заборони на період нересту водних біоресурсів 2023 року.

Мешканка Шепетівки відсудила від водія Renault 100 тис. грн моральної шкоди за ДТП біля міської поліклініки. Аварія сталася навесні 2021 року, коли жінка переходила дорогу біля поліклініки. У цей час водій Renault здавав назад і не помітив пішохідку.

У зв’язку з аварійним відключенням головної підстанції водоканалу від електропостачання, водопостачання у всіх районах міста (крім району Старокостянтинівського шосе) тимчасово призупиняється. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства.

Розпочалася двісті сорок сьома доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 28 жовтня.

0
репостів
0
репостів