Середа, 02 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівка отримає пряме залізничне сполучення із Черніговом
Розділ Бізнес

З 1 липня цього року Укрзалізниця подовжує до Чернігова маршрути поїздів № 43/44 Івано-Франківськ —  Київ та № 118/117 Чернівці — Київ. Поїзди курсуватимуть із зупинкою на станції Ніжин. Про це повідомили на сайті транспортного монополіста.

У Шепетівці на 3 дні призупинять газопостачання
Розділ Бізнес

Приватне акціонерне товариство «Шепетівкагаз» повідомило шепетівчан, що згідно графіка Красилівського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів, буде зупинено ГРС міста Шепетівка.

У Шепетівці для дітей з інвалідністю організували свято
Розділ Події

З нагоди Дня захисту дітей у Шепетівському центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю влаштували свято. Про деталі заходу розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Сьогодні в приміщенні Виконавчого комітету Шепетівської міської ради проходить круглий стіл «#школа без булінгу», який проводиться в рамках обласного соціального проєкту з протидії насильству. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Прокурорами Хмельницької окружної прокуратури у суді доведено вину двох жителів м. Суми у шахрайстві, вчиненому повторно та за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 2 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88064 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3426 - діти, 4924 - медпрацівники.

Поліцейські оперативно затримали чоловіка, який побив до смерті свого знайомого під час спільного розпиття алкоголю.

Полонський районний суд визнав винним 38-річного жителя Шепетівського району у крадіжці, вчиненій повторно (ч.2 ст.185 КК України), та призначив для нього остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на 1 рік і 20 днів.

За клопотанням слідчого суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на період досудового розслідування мешканку Шепетівки, яка намагалася надати неправомірну вигоду працівнику поліції.

0
репостів
0
репостів