Таксисти побили клієнта

Автор 04 грудня 2012, 02:00
Тиждень тому Шепетівка знову опинилась в центрі уваги загальноукраїнського каналу ICTV. Близько місяця тому таксисти нанесли тяжкі тілесні ушкодження клієнту, який на їх думку не заплатив достатньої суми за послуги.
Сталось це пізньої ночі, Анатолій Кравчук щоб не йти темними вулицями додому вирішив викликати таксі. Однак зі слів Анатолія шофер повіз клієнта не короткою дорогою, а такою щоб максимально завищити цінник. Коли Анатолій не погодився із завищеним цінником і сказав, що має заплатити менше, таксист поїхав разом з пасажиром ще раз на початкову точку маршруту, щоб переміряти кілометри і відповідно ціну, а потім наказав сплатити суму, яка вже включала в себе такий "слідчий експеримент". Коли ж Анатолій відмовився платити таку суму, таксист по рації викликав своїх колег і тоді вони всі разом почали вимагати суму, яка в більше ніж в 10 раз перевищувала попередню.
В підсумку таксисти повалили потерпілого з ніг і почали бити ногами доки той взагалі не втратив свідомість. Інші клієнти, які сиділи в інших таксі були шоковані картиною яка відбувалась перед ними. На шум та гамір збіглись сусіди, мати та дружина Анатолія. Вони відтягнули його напівпритомного на подвір`я та викликали швидку допомогу. В лікарню потерпілого доставили зі струсом мозку, чисельними забоями, крововиливами та госпіталізували до травматологічного відділіненя, це при тому що Анатолій є інвалідом III групи. Наступні дослідження показали, що в Анатолія також поламані ребра та деформована грудна клітка.
Таксист Олександр Хомич від усього відмовляється і каже, що насправді клієнт не хотів розраховуватися і потім вдарив його по обличчю. Хоча свідки і аудіозапис диктофону потерпілго говорять про протилежне.
Керівник служби таксі Ігор Якунькин же наполягає, що вищезгаданий таксист взагалі у них не працює. Хоча в присутності репортерів каналу ICTV, диспетчерша обмовилась, що дійсно передала те злочасне замовлення Олександру Хомичу, а також передавала по рації його заклик до інших таксистів, щоб ті приїхали на допомогу.
Вже місяць правоохоронні органи розслідують цей інцидент, але поки що немає жодних результатів розслідування. Вони наполягають, що спочатку має одужати потерпілий, а вже тільки тоді вони зможуть отримати заключення судмедекспертів про важкість тілесних ушкоджень. Все це викликає массу підозр, що праву хочуть по тихому "злити", але сподіваємось, що увага ЗМІ дасть змогу покарати винуватців таких каральних операцій.

Відео

0
репостів
0
репостів