Четвер, 15 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 19.00 15 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 11165 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 451 - діти, 851 - медпрацівники, 544 - працівники освіти.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З півночі 19 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування. Про це повідомив Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

СВІТЛАНА ПАВЛИШИНА впевнена: 25 жовтня виборець прийде на дільницю з бажанням змінити ситуацію та рідне місто. Свідомість переможе і новий голова Шепетівки буде обраний серцем та душею. В інтерв’ю кандидатка також поділилась планами й розповіла про враження від Шепетівки, про перші кроки у разі обрання її міським головою та бажання вдосконалити славне місто, перезавантажити його, відновити та перетворити у сучасний, прогресивний, перспективний та мальовничий куточок Хмельниччини. Детальніше – дивіться у відео.

14 жовтня, близько 13:16 години на автодорозі неподалік с. Досін Славутського району 52-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2109», не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «Рено Дастер» під керуванням 44-річного жителя м. Шепетівка.

Держстат опублікував індекс споживчих цін області
Розділ Бізнес

Споживчі ціни в області у вересні 2020р. порівняно з попереднім місяцем зросли на 0,6%, а в Україні – на 0,5%, з початку року – на 2,1% та 1,7% відповідно. Такі дані опублікували у Головному управлінні статистики Хмельницької області.

У Шепетівці ліквідували виборчу дільницю
Розділ Події

У зв’язку з ліквідацією виборчої дільниці № 681538, (шосе Новоград-Волинське, 30) виборцям надали роз'яснення щодо адрес для голосування на місцевих виборах 25 жовтня.

0
репостів
0
репостів