Понеділок, 08 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські чирлідери здобули максимум нагород в столиці
Розділ Спорт

Сьогодні наші юні чирлідери Шепетівки, повернулись зі всеукраїнського змагання Cheer Weekend, який відбувся у місті Київ. Що найприємніше, шепетівчани здобули максимум нагород із тих номінацій, де вони були представлені.

Серед загиблих у нещодавній аварії в Польщі опізнали шепетівчанина
Розділ Події

6 березня поблизу міста Кашице, що у Польщі, рейсовий автобус  з українцями потрапив у масштабну аварію. В транспортному засобі перебували 57 людей. 

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 08 березня в Хмельницькій області зареєстровано 50235 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1897 - діти, 3647 - медпрацівники.

Минулої доби, 7 березня, на Львівщині на горі Тростян та на горі Високий Верх четверо туристів травмувалися під час катання на лижах. Про це повідомили в управлінні ДСНС у Львівській області. Серед них і шепетівчанин.

8 березня  о 04:45 на лінію «101» надійшло повідомлення про пожежу  господарчої споруди з добудовою на вулиці Судилківська в місті Шепетівка. Негайно на місце події було направлено чергове відділення вогнеборців 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

0
репостів
0
репостів