Наші лікарні
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Morkovka
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
- Morkovka
- Адміністратор
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
Цілком згодна. Як піти в лікарню просто пройти медичний огляд, здоровою людиною то воходиш звідти чуть не з усіма болячками які є..а потім задумуєшся іде це все взялося в мене.На рахунок стовматологів, в Шепетівці є дуже хороші лікарі які добре лікують зуби (навіть і в стовматологічній поліклініці), я неоднарозово лікувала і залишилася довольнаЦілком згодна!!!У нас в місті можна нормально полікувати лише зуби,та й то не скрізь!!!А йти в нашу лікарню лікувати щось серйозне-то дійсно трата нервів,грошей,часу,та здоров"я.На власному досвіді переконалась у "компетентності "наших лікарів,після лікування яких мені стало ще гірше!!!Не хочу сказати що всі такі.Є дійсно висококваліфіковані спеціалісти,які постійно підвищують свій професійний рівень.Ще одна проблема-нехватка в нашій лікарні сучасної апараури та обладнання!!! Але бачу ця ситуація поступово змінюється на краще!!!І все завдяки нашому новому головному лікарю! Я теж постійно обстежуюсь та лікуюсь у Рівненському діагностичному центрі .Рівень там дійсно високий у порівнянні з Шепетівкою!!!Там хоч якісно обстежать, правильно поставлять діагноз,а потім вже лікують!!! Був якось у мене випадок,не забуду його ніколи.Мій рівненький лікар ,кандидат медичних наук,висококласний спіціаліст у своїй сфері,у якого лікується не лише вся рівненська область,але й багато хто з Хмельницької,назначив мені курс лікування.І щоб не ложити мене у рівненську лікарню,порадив лягти у нас в Шепетівці.Також розписав мені курс ліків,які потрібно приймати.Та й пішла я з цим всим у нашу лікарню,до одного з "ведущих спеціалістів".Думала йому буде цікаво,як лікують його коллеги.Але давши йому всі свої папери.почула у відповідь: -Какой придурок тебе все это назначил?................ну шо тут сказати................[/b]
- BeterOk
- Елітний учасник
не всяк шагающий идет, не всяк стоящий неподвижен.
Где ты? - Здесь.Какое время? - Сейчас.Кто ты? - Этот момент.
- LuK
- Адміністратор
- BeterOk
- Елітний учасник
не всяк шагающий идет, не всяк стоящий неподвижен.
Где ты? - Здесь.Какое время? - Сейчас.Кто ты? - Этот момент.
- LuK
- Адміністратор
- SELENA
- Учасник-експерт