Допомога при народженні
- makar75
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не скажу, бо не зацікавлений, щоб такі українофоби, як ти розмножувались. :ae::ae::ae:makar75;62321 пише: Підскажіть будьласка,яка зараз допомога при народженні другої дитини?І яким чином її виплачують?
Не бійся!
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- LuK
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
Слово "палка" має дуже багато значень. Я не розумію в якому саме застосував її ти. А взагалі-то українською буде палиця.Toha;62323 пише: не перегибай палку алоїс,річ іде про дитину
Не бійся!
- makar75
- Автор теми
- Елітний учасник
Взагалі я вже розмножився,в мене одна своя дитина ,і одна прийомна (і мені байдуже хто були,чи є в неї батьки,я всіх виховую так,як колись виховали мене мої батьки так,як вважаю що вони тобто батьки виховали мене правильно) та чекаю ще на одну дитину.А те в чому ти зацікавлений ,чи не зацікавлений мене взагалі не турбує.Я створив цю тему для того щоб дізнатись відповідь на своє запитання і якщо ти не взмозі мені допомогти,то залиш свої хворобливі погляди на життя будьласка при собі. Я тобі вже писав ПВ,що якщо ти хочеш спілкуватись з людьми ,в яких такіж погляди на життя як і втебе,то створи свій сайт,пропиши на форумі свої правила,які не будуть суперечити законодавству і вперед. Але чомусь мені здається,що спілкуватись там тобі буде ніским ,так як на мою думку людей з такими хворобливими поглядами на життя як у тебе дуже обмаль.А тобі раджу краще звернутися до лікаря ,може ще не пізно, і в тебе зміняться погляди на життя.Не скажу, бо не зацікавлений, щоб такі українофоби, як ти розмножувались.
Додано о 14:56
Попереднє повідомлення було написане в 14:54
Взагалі я вже розмножився,в мене одна своя дитина ,і одна прийомна (і мені байдуже хто були,чи є в неї батьки,я всіх виховую так,як колись виховали мене мої батьки так,як вважаю що вони тобто батьки виховали мене правильно) та чекаю ще на одну дитину.А те в чому ти зацікавлений ,чи не зацікавлений мене взагалі не турбує.Я створив цю тему для того щоб дізнатись відповідь на своє запитання і якщо ти не взмозі мені допомогти,то залиш свої хворобливі погляди на життя будьласка при собі. Я тобі вже писав ПВ,що якщо ти хочеш спілкуватись з людьми ,в яких такіж погляди на життя як і втебе,то створи свій сайт,пропиши на форумі свої правила,які не будуть суперечити законодавству і вперед. Але чомусь мені здається,що спілкуватись там тобі буде ніским ,так як на мою думку людей з такими хворобливими поглядами на життя як у тебе дуже обмаль.А тобі раджу краще звернутися до лікаря ,може ще не пізно, і в тебе зміняться погляди на життя.Не скажу, бо не зацікавлений, щоб такі українофоби, як ти розмножувались.
- Alois
- Платиновий учасник
Дихай глибше, бо ти схвильований - двічі натискаєш на одні й ті самі клавіші. Не приймай так близько до серця те, що пишеться на форумі. Подумай про дітей...makar75;62351 пише: Взагалі я вже розмножився,в мене одна своя дитина ,і одна прийомна (і мені байдуже хто були,чи є в неї батьки,я всіх виховую так,як колись виховали мене мої батьки так,як вважаю що вони тобто батьки виховали мене правильно) та чекаю ще на одну дитину.А те в чому ти зацікавлений ,чи не зацікавлений мене взагалі не турбує.Я створив цю тему для того щоб дізнатись відповідь на своє запитання і якщо ти не взмозі мені допомогти,то залиш свої хворобливі погляди на життя будьласка при собі. Я тобі вже писав ПВ,що якщо ти хочеш спілкуватись з людьми ,в яких такіж погляди на життя як і втебе,то створи свій сайт,пропиши на форумі свої правила,які не будуть суперечити законодавству і вперед. Але чомусь мені здається,що спілкуватись там тобі буде ніским ,так як на мою думку людей з такими хворобливими поглядами на життя як у тебе дуже обмаль.А тобі раджу краще звернутися до лікаря ,може ще не пізно, і в тебе зміняться погляди на життя.
Додано о 14:56
Попереднє повідомлення було написане в 14:54
Взагалі я вже розмножився,в мене одна своя дитина ,і одна прийомна (і мені байдуже хто були,чи є в неї батьки,я всіх виховую так,як колись виховали мене мої батьки так,як вважаю що вони тобто батьки виховали мене правильно) та чекаю ще на одну дитину.А те в чому ти зацікавлений ,чи не зацікавлений мене взагалі не турбує.Я створив цю тему для того щоб дізнатись відповідь на своє запитання і якщо ти не взмозі мені допомогти,то залиш свої хворобливі погляди на життя будьласка при собі. Я тобі вже писав ПВ,що якщо ти хочеш спілкуватись з людьми ,в яких такіж погляди на життя як і втебе,то створи свій сайт,пропиши на форумі свої правила,які не будуть суперечити законодавству і вперед. Але чомусь мені здається,що спілкуватись там тобі буде ніским ,так як на мою думку людей з такими хворобливими поглядами на життя як у тебе дуже обмаль.А тобі раджу краще звернутися до лікаря ,може ще не пізно, і в тебе зміняться погляди на життя.
Не бійся!
- makar75
- Автор теми
- Елітний учасник
Не тобі мене повчати про кого мені думати.Подумай про дітей...
Це щоб ти не перечитував двічи,а прчитав один раз з верху до низу і прийняв правильне рішення.Але я бачу ти все рівно так нічого і не зрозумів.двічі натискаєш на одні й ті самі клавіші.
- LuK
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор