Платні матеріали
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Не секрет, що нинішні місцеві ЗМІ рідко висвітлюють цікаві теми, а здебільшого займаються паркетними матеріалами та соціальними темами. Але як мене переконали в місті є журналісти, які із задоволенням займалися би іншими питаннями, просто редакції не схвалюють таку діяльність.
Це можуть бути журналістські розслідування, історичні дослідження, аналіз та вивчення подій чи заходів Шепетівки...
Так як бюджету нашого сайту поки що не вистачає на всі вищезгадані теми, я пропоную користувачам самим їх профінансувати щоб прискорити їх написання. Тобто пожертвувавши деяку невеличку суму грошей, ви зможете читати статті які будуть цікавити саме вас і які ви точно не зустрінете в інших ЗМІ. Всі хто буде жертвувати кошти зможуть обирати напрямки та теми статей, а також матимуть екслюзивне право читати їх раніше за інших користувачів сайту. Сайт в свою чергу не братиме жодної копійки з цих статей, а виступатиме лише посередником та додаватиме необхідні кошти.
Як ви відноситесь до такоі ідеї? Хто готовий до такої співпраці? Запрошую до обговорення
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
Не думаю, що хтось погодиться. А якщо і погодиться то нічого з цього не вийде в перспективі.
Це суб'єктивна думка. Базується вона на тому, що в шепетівських газетах мені, наприклад, крім оголошеннь нічого не цікаво. Я не вірю, що отримавши волю і копійки грошей журналісти, після років видавання УГ, почнуть видавати шедеври.
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Я розумію, що необхідні суми все одно не вдастся зібрати, тому і написав що сайт дотуватиме необхідні суми коштів, яких не вистачатиме.Ідея полягає в збільшенні відвідуваності за рахунок грошей відвідувачів?
Не думаю, що хтось погодиться. А якщо і погодиться то нічого з цього не вийде в перспективі.
В тому то і полягає ідея, що користувачі самі замовлятимуть теми та напрямки статей.мені, наприклад, крім оголошеннь нічого не цікаво
Я був тієї ж думки, однак за ці роки мене переконали у зворотньому. Ми вже співпрацюємо з місцевими журналістами, які публікуються анонімно на наших сторінках. Також зараз веду переговори ще з одним з місцевих журналістів, який прислав пробний матеріал, який якісно відрізняються ввід того що представлено в газетах.Я не вірю, що отримавши волю і копійки грошей журналісти, після років видавання УГ, почнуть видавати шедеври.
- Lego
- Платиновий учасник
Был бы он действительно интересным!
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Мало кому цікаво читати про 100500-те разоблаченіє Шепетівської і Хмельницької влади...
- Lego
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
- Стаття про батьків Миколи Островського (за матеріалами музею М. Островського в с. Вілія Острозького району Рівненської обл., які «не помічають» працівники шепетівського музею Миколи Островського)
- Новорічний ранок пропонували розпочати з гімнастики (про телепередачі, які в перші новорічні дні 1950-х – 60-х дивилися перші власники телеприймачів)
- Як Сангушки (власники Шепетівки у 18 ст.) коней розводили
- Станцію Шепетівка у 1930-х засипало кількома метрами снігу (за матеріалами шепетівської газети 30-х років «Прикордонний залізничник» про те, як залізничний вузол у січні відкопували від снігу)
- Як «безбожники» на Шепетівщині з церквами воювали (про радянський рух безбожників у 1920-х роках)
- Як німецька окупаційна влада у 1942−1943-х рр. з собаками шепетівчан боролася
- «Непомічена» УПА в лісах між Шепетівкою та Славутою
- «Хати-лабораторії» радянських колгоспів на Шепетівщині (1930-і рр.)
- Про колишніх шепетівських перукарів (з використанням архівних матералів та матеріалів з краєзнавчого музею села Коськів).
- Що показували в шепетівських кінотеатрі та театрі за німецької окупації?
- Післявоєнні шепетівські «лахмітники» (скуповували ганчір’я, кісточки плодових дерев тощо)
- «Чайні» на Шепетівщині.
- Як шепетівчан до Космосу призвичаювали (як після польоту Ю. Гагаріна шепетівчани «захворіли» Космосом)
- Грицівські Грохольські (про колишніх власників смт Гриців)
- «Платні послуги» в шепетівських школах 1930-х − 40-х рр.
- Про українізацію Шепетівки у 1920-х рр.
- Як ГПУ УСРР у 1920-х шепетівських «шпигунів» та «диверсантів» ловило
- Коли і як збудували шепетівську «Аврору» (про найбільший в Шепетівці будинок на проспекті Миру, який в народі називають «Авророю»)
- Колишні власники села Саверці Шепетівського району в світлі нових документів.
- Lego
- Платиновий учасник
Особенно интересно о Сангушках почитать, украинизацию, УПА и борьбу со "шпиононами".
Какова цена вопроса?
p.s. Кто такие Сангушки, я думаю, могли бы и не уточнять)))
- admin
- Автор теми
- Адміністратор