МНСники врятували коня у Шепетівці)))
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anareta
- Старший учасник
- Дописи: 42
- Подяка отримана: 0
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Що саме тебе дивує? Голова - це також кістка, то чому її не мона зламати?... В одному готельному номері поселилися професор і прапорщик. Звечора випили за знайомство - всьо, як не може бути... Вранці професор ще спить, а прапорюга вже накрутив бритву з механічним приводом і голиться... Від такого противного жужжання професор прокинувся і напівмертвим голосом питає: "Молодой человек, как вы себя чувствуете?". - Нормально! - И у вас голова не болит? - А что голова (постукав себе пальцем по чолі)? Кость!...Anareta;69209 пише: "Голову зламають". І це сказала людина з якою-ніякою, але медичною освітою.
Не бійся!
- Anareta
- Старший учасник
Дякую, але старі анекдоти я і так знаю:ag:Дивує мене те, що голова - це все-такі не кістка. Хоча, якщо цю людину навчав наш мер...Alois;69211 пише: Що саме тебе дивує? Голова - це також кістка, то чому її не мона зламати?... В одному готельному номері поселилися професор і прапорщик. Звечора випили за знайомство - всьо, як не може бути... Вранці професор ще спить, а прапорюга вже накрутив бритву з механічним приводом і голиться... Від такого противного жужжання професор прокинувся і напівмертвим голосом питає: "Молодой человек, как вы себя чувствуете?". - Нормально! - И у вас голова не болит? - А что голова (постукав себе пальцем по чолі)? Кость!...
- Alois
- Платиновий учасник
Може людина медицину за збірником анекдотів вивчала?Anareta;69214 пише: Дякую, але старі анекдоти я і так знаю:ag:Дивує мене те, що голова - це все-такі не кістка. Хоча, якщо цю людину навчав наш мер...
Не бійся!
- Anareta
- Старший учасник
Значить, екзамени приймав.Alois;69215 пише: Може людина медицину за збірником анекдотів вивчала?
- Alois
- Платиновий учасник
Хіба в Шепетівській медусі є ветеринарне відділення?Anareta;69214 пише: Дякую, але старі анекдоти я і так знаю:ag:Дивує мене те, що голова - це все-такі не кістка. Хоча, якщо цю людину навчав наш мер...
Не бійся!
- Anareta
- Старший учасник
А хіба це казала працівник ветеринарної аптеки?Alois;69219 пише: Хіба в Шепетівській медусі є ветеринарне відділення?
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
Перепрошую. Неуважно прочитав.Anareta;69220 пише: А хіба це казала працівник ветеринарної аптеки?
Не бійся!