Рівень оплати за житлово-комунальні послуги у нас найнижчий по області
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- VeraKuharuk
- Адміністратор
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 1
Додано о 17:10
Попереднє повідомлення було написане в 17:02
Ще додам, що вартість 1 куб. м води по Україні від 2 гривен до 9 грн. 40 коп. у Слав'янську Донецької обл. Шепетівка теж у лідерах! А 68 гривень на одну людину це вам як?! Адже не всі можуть лічильники поставити... У 2009 році під наш будинок на вул. Шварца цілий місяць текла вода (фотан бив!) і ми підняли на ноги працівників місквиконкому, газету "Шепетівський вісник", депутатів поки зупинили потік. Але протягом тижня по черзі приїздили представники ЖЕКу і Водоканалу і чергувалися: хто заварить трубу і поставить вентиль (які ми придбали за власні кошти). А таких фонтанів, струмків і струмочків по Шепетівці дуже багато тече...
- Morkovka
- Адміністратор
- Відвідувач
- Lego
- Платиновий учасник
- Morkovka
- Адміністратор
- Відвідувач
- Andruxa
- Учасник-експерт
- Дописи: 119
- Подяка отримана: 0
- Dentist
- Адміністратор
Это что теперь показатель?? у кого писька больше?))К тому же ты не знаешь людей с форума, что-бы кому-то потыкать, тебе даже влом зарегаться, про твою серьезность можно только догадываться))Гість_зі Славути;63527 пише: До речі в мене є свій власний форум, де відвідуваність в рази вище від вашого. Тому мені чхати на інші форуми.
это ничего не значит, я видел только один) удиви нас большим з.ы. думаю ты не берешь в счет форумы школ или какие не обновляются новостями и т.д., пустышки другими словамиГість_зі Славути;63527 пише: До речі в мене є свій власний форум, де відвідуваність в рази вище від вашого. Тому мені чхати на інші форуми. І ще дещо скажу, у Славути є близько 5 форумів.значить?