Чатовка 2017
- Novaya
- Учасник-експерт
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
О В Островський пише: Ірино, ваша проблема в тому, що ви занадто мене демонізуєте. Ви гадаєте перші негативно настроєні щодо мене? Але всі ось такі зустрічі закінчуються тим, що погляди людей кардинально змінюються.
У мене стільки хейтерів не тому, що я такий поганий, а тому що люди не люблять коли пишуть про них правду і починають тупо пускати чутки і оббріхувати. А так як я багато кого виводив на чисту воду, то і "прихильників" у мене вистачає, така вже ціна відвертості.
Повірте, я себе ангелом і досконалим не вважаю, у всіх є недоліки, але судити треба по справам, а не по чуткам.
Із людей вище, що зголосились вище прийти, є такі, що я їх навіть банив на форумі, але нічого, ось зараз постійно здибаємось на чатовках. Саме для того вони і існують, щоб ви могли запити щось мене особисто, а не керуватись чутками інших.
Ви знаєте, шановний адмін, річ не в тому, думки інших поважаю, але мене бентежить Ваше поводження з деякими користувачами і образливі вислови на їх адресу. Я (ще декілько форумчан) неодноразово просила Вас змінити таке відношення, але,на жаль, Ви не хочете цього. А ця Ваша відповідь мені сподобалась, за що я Вас щиро дякую. В ній є нотка звичайної людськості, і,Ви знаєте, це дуже приємно. Пока бувайте. Сподіваюсь,що до чергового приїзду шепетівчани вже будуть з теплом. Вам успіхів!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Шкода що з новеньких ніхто не зміг прийти, ви пропустили таку смакоту
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Наступного разу буду точно
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- extrimal.77
- Старший учасник
- Дописи: 65
- Подяка отримана: 12
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
А Ягермейстер нагадує мікстуру від кашлю, якою в дитинстві поїли.