ГОЛОВНИЙ УБИВЦЯ ЛЮДЕЙ

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
07 груд. 2021 10:54 #121244 від pruduk
Тиск! Ось хто головний убивця людей. Не лише в Україні, а й у всьому світі.
Серцево-судинні захворювання - це захворювання №1, світові лідери серед хвороб за кількістю життів, які вони забирають. 94% інфарктів та інсультів відбуваються через підвищений тиск. У 89% випадків гіпертонія при інфаркті та інсульті закінчується летальним результатом. Якщо говорити про конкретні значення, то гіпертонія є причиною приблизно 77-78% смертельних «природних» результатів. В абсолютних цифрах - це близько 300000 смертей минулого, 2020 року, а ви забиваєте голови і вводите неймовірні заходи через майже безсимптомне захворювання, яке до того ж з'явилося не зараз, і навряд чи кудись зникне.
“Люди помирають не через вірус, а через зношене серце і судини! Запам'ятайте це раз і назавжди! — стверджував Євген Комаровський на одному із форумів кардіологів.
У студії почалося замішання. Експерти — представники МОЗ та лікарі клінік Києва почали сперечатися, перебиваючи один одного. Ефір швидко зупинили і швидко пустили рекламний блок. Євген Комаровський не стерпів і покинув студію.
Я розумів усі ризики, але просто не міг більше мовчати. Не можна переливати з порожнього в порожнє і не пропонувати конкретного лікування. Я лікар, я давав клятву Гіппократа і слідую їй.
Я радий, що ви зв'язалися зі мною, тому що зможу повторити свої слова. Пандемія пройде, буде вакцина, це світ переживе, як і будь-яку епідемію до цього. Але вірус жадібності та продажності залишиться з нами боюся, що назавжди. Від цього вірусу вакцини поки що не придумали.
І виною тому є фармкорпорації та їхні медпредставники, які підкуповують лікарів по всій Україні. А зараз, коли з кожного кута лякають Covid-19 – для компаній це взагалі розгул. Можна продавати випробування, санітайзери, ліки під кожен симптом окремо. А у разі смерті все валити на епідемію. Я бачу все це і мені стає гидко.
Ліки від тиску, які офіційно виписують людям, виконують одну важливу функцію – перекачують гроші з кишень хворих у кишені медичних олігархів.
Це узаконені наркотики. Посудіть самі. Хворий приймає пігулку, його стан покращується. Дія препарату припиняється і тиск знову зростає. Так діють усі наркотики. Щоб почуватися добре, потрібно шукати нову "дозу".
Головне зрозумійте: в екстрених ситуаціях "хімічні" препарати потрібні і важливі. Вони рятують життя, коли потрібна термінова допомога. У першу світову війну, наприклад, на полі бою використали героїн, щоб поранені не помирали від больового шоку.
Але якщо постійно пити пігулки, то вони руйнують організм. Так само як героїн. Не так швидко, але принцип дії такий самий. А щоб позбавитися побічних ефектів вам продадуть ще таблетки. І ще. І ще. Чим більше, тим краще аптекам та фармакологічному бізнесу.
Судини та тиск у нас не лікують!
Український центр молекулярної біології розробив препарат Кардіпал, який часто називають "Штучними червоними кров'яними тільцями". Тому що засіб стимулює вироблення молодих червоних кров'яних клітин, які займаються чищенням та "ремонтом" судин і стабілізує тиск на роки.
За розробку цього препарату колектив наших вчених отримав міжнародну премію з терапевтичної біології "За інноваційний прорив у лікуванні гіпертонії та судинних патологій".
Здавалося б, після такого визнання аптеки повинні в черзі стояти за право продавати КАРДИПАЛ. Держава мала б взяти на озброєння цей препарат. Але цього немає. Повна, гробова тиша. Ніхто ніби не помітив прориву.
А представники медичного бізнесу так і зовсім з ненавистю ставляться до препарату.
Все ж таки є міжнародне визнання, сертифікати, наукові статті, тисячі задоволених пацієнтів...

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Fidel
  • Fidel аватар
  • Користувач заблокований
  • Користувач заблокований
Більше
07 груд. 2021 13:55 #121245 від Fidel
Відповідь від Fidel у темі ГОЛОВНИЙ УБИВЦЯ ЛЮДЕЙ
молодец - честный

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
07 груд. 2021 20:26 #121248 від pan_volodymyr
Відповідь від pan_volodymyr у темі ГОЛОВНИЙ УБИВЦЯ ЛЮДЕЙ
Лохотрон

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Staruy
  • Staruy аватар
  • Користувач заблокований
  • Користувач заблокований
Більше
08 груд. 2021 19:35 #121249 від Staruy
Відповідь від Staruy у темі ГОЛОВНИЙ УБИВЦЯ ЛЮДЕЙ
я подобных текстов припоминаю...уйму. От грибка/молочницы/импотенции и даже маленького простите полового  члена))


теперь хотя бы стало окончательно понятно чем занимается на этом форуме пан Прудык.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.082 секунд
0
репостів
0
репостів