ВАРТО ЗНАТИ

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
07 квіт. 2021 18:14 #120974 від pruduk
ВАРТО ЗНАТИ був створений pruduk
ВАРТО ЗНАТИ

Рекомендації як знищити корона вірус при попаданні його на наші руки та носову і ротову порожнини на початковій стадії зараження 

При попаданні корона вірусу в дихальні шляхи (носову і ротову порожнини) поки він не опустився в трахею, бронхи (це приблизно 3-4 дні) потрібно його знищити антисептиками:
Спиртовмісним антисептиком для рук — розчин із вмістом спирту 60-80%  (інші засоби, що реалізують як «антисептик для рук», наприклад настій ромашки або розчини із 40% вмістом спирту, не є такими); 
Але для рук, як антисептик, використовуйте мило, а для полоскання ротової порожнини, носа та глотки використовуйте содовий розчин (він змінює рН середовища де він зупинився до лужного 8 -10) і є неприйнятним, згубним для корона вірусу, так як рН цитоплазми клітини - господаря - 7 (нейтральний). 
Кисло́тно-лужний бала́нс — передбачає підтримання сталості водневого показника рН у рідинах тіла. В людини він становить: близько 7,4 в артеріальній крові, 7,35 у венозній крові і тканинній рідині, приблизно 7,0 у цитоплазмі клітин. Точна регуляція кислотно-лужного балансу необхідна у зв'язку із тим, що концентрація іонів H+ впливає на функції більшості білків організму людини так і мікроорганізмів, зокрема, ферментів, гемоглобіну, цитохромів тощо.

Окрім того, полоскайте ротову і носову порожнину спиртовими антисептиками не нижче 60 %. Для носа використовуйте скляну піпетку 2- 3 краплі в ніздрю чи змащуйте її вухо чисткою змоченою спиртовою настоянкою, а рот і глотку полоскайте 20 краплями спиртового розчину чи настоянками глоду або ж прополісу.

І на останок, зміцнюйте свій імунітет: щодня випивайте 1% розчин повареної солі (1 чайна ложка - 5 г на півлітра перевареної води) з додаванням свіжого лимонного соку. 1% сольовий розчин - це фіз. розчин який за своїм складом ідентичний плазмі крові.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • admin
  • admin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
11 квіт. 2021 20:35 #120976 від admin
Відповідь від admin у темі ВАРТО ЗНАТИ
Ні в якому разі робити те, що ви описуєте не можна!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.079 секунд
0
репостів
0
репостів