ГІПЕРТОНІЧНИЙ РОЗЧИН - СІЛЬ І ВОДА - ПАНАЦЕЯ ВІД БАГАТЬОХ ХВОРОБ!

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
02 жовт. 2020 22:04 #120815 від pruduk
Сольовий розчин має абсорбуючі властивості і витягує з тканини рідину з патогенною флорою. Ви задумувались колись, яка сила виштовхує воду, що всмоктується корінням з грунту, до самої вершини дерева(рослини)? Отож бо!

Хочеться, щоб цим рецептом скористалися багато-багато нужденних, в наш непростий час, коли дорогі медичні послуги багатьом не під силу. Медицина, нині, також бізнес!
Рецепт знайдений багато років тому в одній газеті. Писала одна медсестра воєнних років про свого лікаря І.І. Щеглова, що пізніше став професором, як він рятував поранених і вмираючих солдатів на фронті від гангрени та інших запальних процесів.
І так:
Зробіть 9% сольовий розчин з харчової солі: Візьміть 1 л кип'яченої, дистильованої теплої води і 3 ст. ложки без верху солі, ретельно розмішайте.
Візьміть 8 шарів бавовняної марлі або рушник і потримайте в ньому 1 хв. Злегка відіжміть.
Покладіть вологу тканину на хворе місце. Зверху покладіть обов'язково шматок тканини з чистої вовни. Зробіть це перед сном.
Перебинтуйте все бинтом, не застосовуючи поліетиленових прокладок. Тримати до ранку. Вранці все зняти. А наступної ночі все повторити.
Цей надзвичайно простий рецепт лікує багато хвороб, витягаючи токсини від хребта до шкіри, вбиваючи всі інфекції.

І так, підводимо підсумки:

Перше. Кухонна сіль у водному розчині не більше 10 відсотків - активний сорбент. Вона витягує з хворого органу всю "нечисть". Але лікувальний ефект буде тільки в тому випадку, якщо пов'язка повітрянопроникна і гігроскопічна, що визначається якістю використовуваного для пов'язки матеріалу.
Друге. Сольова пов'язка діє локально - тільки на хворий орган або ділянку тіла. По мірі поглинання рідини з підшкірного шару до нього піднімається тканинна рідина з глибших шарів, захоплюючи за собою всі хвороботворні початки: мікроби, віруси і органічні речовини. Таким чином, під час дії пов'язки в тканинах хворого організму відбувається оновлення рідини, очищення її від патогенного фактора і, як правило, ліквідація патологічного процесу.
Третє. Пов'язка з гіпертонічним розчином кухонної солі діє поступово. Лікувальний результат досягається протягом 7-10 днів, а іноді і більше.
Четверте. Використання розчину кухонної солі вимагає певної обережності. Скажімо, я б не радив застосовувати пов'язку з розчином концентрації понад 10 відсотків. У деяких випадках краще навіть 8-відсотковий розчин.
Наприклад, при нежиті і головних болях накладайте кругову пов'язку на лоб і потилицю на ніч. Через годину - півтори нежить проходить, а до ранку зникає і головний біль.
При будь-яких простудних захворюваннях застосовуйте пов'язки при перших же ознаках. А якщо все ж упустили час і інфекція встигла проникнути в глотку і бронхи, то робіть одночасно повну пов'язку на голову і шию і на спину (з 2 шарів вологої і 2 шарів сухої тканини) зазвичай на всю ніч. Лікування досягається після 4-5 процедур.
При різних легеневих процесах (виключається при кровотечах з легень) пов'язку краще накладати на спину, але при цьому треба точно знати локалізацію процесу. Бинтувати грудну клітку досить щільно, але не здавлювати подих. Живіт бинтувати якомога тугіше, бо за ніч він звільняється, пов'язка стає вільною і перестає діяти.
Щоб пов'язка краще прилягала до спини, на вологому її шарі кладуть між лопатками валик на хребет і бинтують його разом з пов'язкою.
Ось, власне, і все, про що хотілося б поділитися з читачами.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.097 секунд
0
репостів
0
репостів