Міламед Шепетівка- шахраї і непрофесіонали

  • tanya1298
  • tanya1298 аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
18 жовт. 2019 12:39 #119710 від tanya1298
Увага! В цій псевдо лабораторії Вам можуть оставити смерний діагноз без будь яких підстав. Декілька днів назад мій тато здавав там аналізи, результат Міламед показав жахливий, важливі показники в критичній ситуації. Вся сім*я рознервувалась, на таке явно ніхто не розраховував, адже до цього на УЗД проблем не було виявлено, а по аналізам - тато вже "ледь дихає". Поїхали на наступний день в дві лабораторі в Хмельницькому, перездали аназіли і показники відрізнялись в 40 РАЗІВ!!!
Тобто, по аналізам Міламед треба було термінове важке лікування, а по факту- все ок. Чесно, не знаю, може вони взагалі перепутали наші аналізи з чиїмось, і хтось не знає, що треба терміново діяти, а може вони взагалі з "бухти-барахти" написали цифри...
Суть в тому, що люди взагалі не відповідальні. Ну вони ж не цукерками торгують. Це життя людей. На яке їм плювати. Щоб Ви розуміли цинічність працівників мілемеду, вони навіть відмовили в поному поверненні коштів. Зла не вистачає на них. Я б взагалі таких судила, за помилки та халатність!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
23 жовт. 2019 17:42 #119720 від pan_volodymyr
Фото аналізів в студію.
Ці користувачі подякували: admin

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.086 секунд
0
репостів
0
репостів