ЯК ПЕРЕЖИТИ МІСЯЧНЕ ЗАТЕМНЕННЯ 23 БЕРЕЗНЯ?

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 бер. 2016 15:23 #105913 від pruduk
Уникайте конфліктів і не робіть різких рухів - ось головні постулати. У вас був напружений березеь? Без причини хочеться "кидатися на людей?" Плачете ввечері? Усе це - не симптоми гормонального порушення, а вплив затемнень, яких у березні два. Так що - "пристебніть ремені безпеки".


Так, у ніч проти 9 березня відбулося сонячне затемнення і земляни увійшли у так званий коридор затемнень, який закінчиться 23 березня. Наступного разу таке явище ми спостерігатимемо у вересні цього року.


Місячне затемнення 23 березня - напівтіньове, а помилуватися ним зможуть жителі Америки, Азії, Австралії тощо. Триватиме місячне затемнення майже шість годин.


Вплив небесних світил на життєдіяльність людей ніколи не можна списувати із рахунків. Приміром, під час Повні збільшується кількість вбивств, самогубств, грабежів тощо, то що тоді вже говорити про місячне затемнення, коли наша внутрішня темрява виходить на поверхню. Найнебезпечніший період - три дні до затемнення і три дні після. Але разом із небезпекою затемнення несуть у собі і можливість змін вашого майбутнього на краще, адже під час важливих астрономічних подій, завіса між видимим світом і світом небесним стає тоншою і шанси на те, що ваші бажання будуть почуті, збільшуються.


В ідеалі після внутрішніх переживань і темних думок після зустрічі Місяця і Сонця ви маєте очиститися і змінитися на краще. Затемнення "вимітає" попередні установки і наче "обнуляє" програму. Люди не люблять змін, тому в період затемнення нас так "ковбасить". Аби уникнути ситуацій під час затемнення, про які ви потім сильно пошкодуєте, скористайтеся порадами нижче.


1. Під час затемення плануйте і "закладуйте" ваші майбутні успіх, процвітання та багатством. Думайте про позитив і відганяйте від себе негатив, який накопичився всереді вас під час коридору затемнень і от-от вихлюпнеться назовні.


2. Люди люблять спостерігати за затемненням, але із енергетичної точки зору таке спостереження, - швидше із знаком " - ", ніж позитив. Намагайте не виходити із дому у період затемнення. Краще пересидіть у "норі".


3. Обмежте спілкування із неприємними вам людьми, щоб уникнути конфліктів, не беріть гроші у борг і не давайте їх. Також не робіть дорогих покупок, бо після затемнення може виявитися, що ці речі зовсім не потрібні.


4. Це хороший час для медитацій та духовних практик. Якщо ви не є прихильником якоїсь доктрини чи не практикуєте, то може просто відпочити. У цей період спробуйте обдумати свої проблеми, шляхи їх вирішення та покроково уявити майбутнє. Чим більш "об'ємними" будуть ваші фантазії, тим більші шанси на те, що вони втіляться у життя.


5. Не пересаджуйте і не обрізайте рослини. Якщо у вас є діти, то допоможіть їм справитися із страхами та переживаннями, які теж нахлинуть на них.
Гарного вам місячного затемнення і бережіть себе!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.075 секунд
0
репостів
0
репостів