Чим лікувати невроз - психічне напруження, з легкою формою безсоння?

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
20 січ. 2016 22:42 #104638 від pruduk
Будь-який лікар скаже вам, що хапатися за краплі і таблетки при будь-якому засмученні і розпачі - шлях неправильний, якщо навіть не сказати - вкрай шкідливий. Ми дуже любимо самі собі ставити діагноз: "У мене депресія. Я не можу впоратися зі своїми нервами". Але найчастіше це не більше ніж слова. Трохи міцного сну, дружньої підтримки і позитивних емоцій - і ви вже здорові.
Як правило, всі наші неврози є результатом тривалих стресових ситуацій або гормональних розладів. Лікувати їх, звичайно, потрібно. Але чим?
- Саме так, чим? Валеріанкою і пустирником?
- Так, це найбільш невинний засіб, здатний зменшити збудливість, зняти спазми гладкої мускулатури внутрішніх органів. Препарати валеріани - настоянки, таблетки - застосовують при підвищеній нервовій збудливості, безсонні, неврозах серця, спазмах шлунка і кишківника. Аналогічну дію має і трава пустирника. Добре зарекомендував себе персен. Валеріана, перцева м'ята і лимонна кислота, що входять в його склад, знімають надмірне нервове збудження, пов'язане з перевтомою, допомагають при легкому безсонні.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.187 секунд
0
репостів
0
репостів