- Форум
- На дозвіллі
- Здоров`я
- Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
13 лип. 2015 21:19 #99451
від НЕкремлебот
Відповідь від НЕкремлебот у темі Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
З шепетівських теж можу порадити тільки Нікітіна. Інших просто не знаю (слава богу), але ним був задоволений.
А взагалі ще можу порадити проконсультуватися у громадського активіста та журналіста Олега Орленко. Він тиждень назад з вирізаними зв'язками на коліні так бігав, що я навіть камеру налаштувати не встиг... Точно має знати хорошого лікаря по ногах.
А взагалі ще можу порадити проконсультуватися у громадського активіста та журналіста Олега Орленко. Він тиждень назад з вирізаними зв'язками на коліні так бігав, що я навіть камеру налаштувати не встиг... Точно має знати хорошого лікаря по ногах.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
13 лип. 2015 21:55 #99454
від
Відповідь від у темі Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
невже нема друзів знайомих які б допомогли, мала не дуже худа трохи качаюсь ))))) маю чоловіка та двох дітей, але якщо дійсно потрібна допомага звертайся по можливості )))
- Vent
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
13 лип. 2015 23:36 #99460
від Vent
Відповідь від Vent у темі Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
Я в шоці, цеж просто не можливо!
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
14 лип. 2015 00:07 #99463
від 259051213422@odnoklassniki.com
Відповідь від 259051213422@odnoklassniki.com у темі Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
Будеш битий.Некремлебот пише: А взагалі ще можу порадити проконсультуватися у громадського активіста та журналіста Олега Орленко
- Dentist
- Адміністратор
14 лип. 2015 10:13 #99468
від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
До чого тут вже Орленка приплели?
- Vent
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
14 лип. 2015 14:38 - 15 лип. 2015 13:42 #99478
від Vent
Відповідь від Vent у темі Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
Був сьогодні в Нікітіна, сказав класти гіпс або буду інвалідом, наклав від сракі до палців повністю все загіпсоване в декілька разів конкретно. Сказав 4 тижня потім до нього.... Веселуха. тепер навіть на котилях вже не можу ... А шо робить, більш тут нема спеців як ви всі кажете.
Хоча досі нерозумію, невже проблема 2-3 болти було вкрутити в кістку шоб не зрушувалась і бистріше приживалась...
Лишаеться чекати 3-4 тижні дослідучого знімку. Хоча лікар нічого не пояснював і не питав мене, натякнув шо в мої діла не лізе і йому видніше шо тре робити, в даному випадку гіпс.
Хоча досі нерозумію, невже проблема 2-3 болти було вкрутити в кістку шоб не зрушувалась і бистріше приживалась...
Лишаеться чекати 3-4 тижні дослідучого знімку. Хоча лікар нічого не пояснював і не питав мене, натякнув шо в мої діла не лізе і йому видніше шо тре робити, в даному випадку гіпс.
Останнє редагування: 15 лип. 2015 13:42 ким Vent.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
14 лип. 2015 17:41 #99479
від 259051213422@odnoklassniki.com
Відповідь від 259051213422@odnoklassniki.com у темі Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
Там не вкрутиш. Це суглоб.
- Форум
- На дозвіллі
- Здоров`я
- Зламав ногу в коліному суглобі, порадьте куди звернутись що робити. Не можу ходити.
Час відкриття сторінки: 0.129 секунд