Про характер людини багато може розповісти не лише її зовнішність, але й потиск руки.

  • Oleksandr
  • Oleksandr аватар Автор теми
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
06 трав. 2015 17:01 - 07 трав. 2015 12:38 #97828 від Oleksandr
Фахівці вважають, що про характер людини багато може розповісти не лише її зовнішність, але й потиск руки.
Потиск руки – одне з найдавніших вітань. Воно стало звичним, тому мало хто звертає увагу на його особливості. Тим часом, на думку психолога Аріни Камінської, рукостискання у кожного своє і воно яскраво характеризує вдачу вашого нового знайомого.
Якщо потиск мякий, галантний, нагадує радше приємний дотик – будьте обережні: людина перед вами чуйна, щира, здатна на яскраві почуття, але … непостійна. Чоловік буде у захваті від коханої жінки й водночас здатний запалитися почуттями до іншої особи, потім ще до іншої і т.д. Так само поводиться у справах: щиро береться за роботу і щиро перекидається на іншу, перспективнішу й привабливішу.
Безвольне, мляве рукопотискання характерне для людей, які легко, через дрібнички впадають у депресію. Такі особи слабкодухі, бездіяльні й легко підпадають під чужий вплив. Це типові підкаблучники, нездатні зробити кар’єру.
Легкий дотик, після якого руку миттєво забирають, свідчить, що перед вами дуже обережний чоловік. Досить натякнути йому на взаємні зобов’язання (бізнесові чи партнерські) – одразу намагається вислизнути.
Якщо вітаючись, співбесідник посилює тиск до болю – людина зовсім не має відчуття міри. Взаєморозуміння у такого шукати марно. Він не відчуває стану іншої людини. Оточенню, як правило, приписує свої почуття, відчуття та навіть думки. Тому-то раз у раз робить помилки, які помічає запізно, аби їх виправити. Опісля жорстоко розчаровується у людях – звинувачує всіх у своїх невдачах…
Якщо новий знайомий стискає руку наче лещатами, це свідчить, що він, крім усього, ревнивий власник. У такого на першому місці його “я”, до мети він суне, як танк. Рівноправних стосунків не визнає і завжди добре знає, що йому потрібно у цьому житті.
Рукостискання тверде і жорстке – перед вами впертюх, який не схильний враховувати інтереси інших (про свої ніколи не забуває). Здебільшого це егоїсти, до яких доведеться постійно прислухатися. Подяки ж від них не дочекаєшся (саме тема про кнопку подяки надихнула викласти цю статтю).
Енергійний і водночас делікатний потиск руки свідчить, що ви маєте справу з чуйним чоловіком, який прагне зрозуміти співрозмовника і врахувати його інтереси. Успіху в житті він досягає завдяки дипломатичності та гнучкості.
Останнє редагування: 07 трав. 2015 12:38 ким Oleksandr.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.087 секунд
0
репостів
0
репостів