Допоможіть на поточне лікування Бендія Михайла Вікторовича

  • admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
04 бер. 2015 00:27 #96526 від admin

До нас звернулися з проханням поширити прохання про допомогу на лікування. Ми перевірили інформацію - вона відповідає дійсності. Тому якщо хтось має змогу і бажання, будь ласка допоможіть хлопцеві.

Нашому синові Бендію Михайлу Вікторовичу 16 років який раптово захворів на лейкемію. Хвороба підійшла непомітно та підступно в один момент, вразила не тільки тіло сина, а ще більше нас - батьків. Здалося, що в одну мить усе зупинилося.
Діагноз поставили нам: гострий лейкоз в обласній дитячій лікарні м. Хмельницького та підтвердили цей аналіз у Київській клініці.
Наш син у цьому році закінчує 11 клас та мріє стати інженер-механіком, ось і прошу всіх небайдужих людей, допомогти вилікувати нашого сина,щоб усі його мрії могли втілитисся у життя. Діагноз - це не вирок, ми молимось про повне одужання нашого синочка. Наші реквізити: 5168755613948013 - картка приват банку у гривнях рахунок відкрито на ім'я батька Бендій Віктор.
контактний телефон мами 380983763928 Бендій Наталія.

Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
04 бер. 2015 10:47 #96531 від
Лечение лейкоза очень дорогостоящее и продолжительное,но при правильном лечении излечившийся человек живет долго и счастливо.Пожалуйста,не оставайтесь равнодушными ,так как наше государство не финансирует в полном объеме лечение таких деток,в лучшем случае в отделении будут препараты для химиотерапии, а антибиотики,противогрибковые, обезбаливающии, для снятия интоксикации препараты, системы для капельниц и много чего прочего придется покупать родителям., а это очень большие деньги! Я осень хочу,что б Миша выздоровел.Давайте мы ему поможем!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.088 секунд
0
репостів
0
репостів