Алкоголь
- Immortal
- Автор теми
- Платиновий учасник
10 січ. 2008 12:11 #16482
від Immortal
Хто що думає про алкогольні напої, які хто вживав? Полюбляє?Чи думаєте ви що алкоголь відкриває душу?Гадаю всі помічають як хмільна людина стає розкутіша. Творить такі речі які в реальному стані є майже неймовірними. Вживши дозу алкоголю люди стають такими як вони є. В них проявляється хоробрість, збільшується запас слів. Відкривається, так сказать, друге "Я". Напиклад трезва людина мало може сказати гидоти, а в дозі весь бруд виливається. Кілька вжитих % роблять нас такими якими ми є внатурі. Алкоголь можна порівнять зі сном, на мою думку. У сні також людина є тим ким є насправді.ТАК ЩО Ж ЦЕ ТАКЕ???
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- DAZHUK
- Учасник-експерт
10 січ. 2008 13:01 #16486
від DAZHUK
Immortal, хорошая тема!=D>Без выпивки щас никак нельзя, она сближает людей (во всех пониманиях этого слова).В Украине это уже традиция и без нее просто никак...Тож :alc: :alcohol:
- Shandow
- Новачок
- Sergio
- Молодший учасник
10 січ. 2008 22:32 #16518
від Sergio
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
10 січ. 2008 22:41 #16519
від Шепетівчанин
Відповідь від Шепетівчанин у темі Алкоголь
Українські школярі найбільше у світі вживають алкоголюУкраїнські школярі - перші в світі за рівнем споживання алкоголю. Такі дані Всесвітньої організації охорони здоров'я. ЇЇ фахівці провели дослідження серед підлітків 41-єї країни світу. Опитували учнів 5-их, 8-их та 10-их класів - загалом більше 200-т тисяч дітей. За цими даними, 40% українських школярів випивають щотижня. Майже кожен тринадцятий може закласти за комір більше ніж сто грамів міцного алкоголю. 20% п'ють пиво - понад літр за раз. На другому місці за вживанням алкоголю ізраїльські підлітки - там 28 відсотків юнаків і дівчат любителі "зеленого змія". Примітно, що за цим опитуванням у Росії ліпші результати. Тамтешні діти на 15- ій сходинці невтішного рейтингу. Останні місця посіли Ісландія та Фінляндія. Дослідження проводилося серед підлітків із благополучних родин.
- ВаДян
- Учасник-експерт
10 січ. 2008 23:25 #16520
від ВаДян
- Рыжик
- Молодший учасник
11 січ. 2008 00:42 #16522
від Рыжик
- W@RRioR
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
11 січ. 2008 01:00 #16523
від W@RRioR
Хорошо смеётся тот, кто смеётся как лошадь))
Горілка - наж ворог, і саме тому ми його знищуемо=))Насправді ж можна обійтись і без нього. Я, наприклад, горілку взагалі не п'ю. Вино - саме класне спиртне. <div class='quotetop'>(DAZHUK @ 10.1.2008, 13:01) [snapback]31527[/snapback]</div>
.
Не згоден. Вона зближує тільки алкоголіків, ізза неї люди стають не співробітниками, а собутильниками. Якщо ж ти мав на увазі дівчину, тоді нічого крім вина або шампанського нічого не потрібно (в деяких випадках досить і пива =)). А дівчина яка п'є горілку, ну не знаю, я б назвав її шлюхою - накачав горілкою і роби з нею що хочеш (але я можу і помилятись).Ще й до цього всього букету приєднується і залежніть, після чого починаєш пропивати свою зарплату і т. д.... На мою думку горіку потрібно вживати тільки як ліки...Отож Шампанське +, Вино ++, ГорілкаБез выпивки щас никак нельзя, она сближает людей (во всех пониманиях этого слова).[/b]
.
Хорошо смеётся тот, кто смеётся как лошадь))
- DAZHUK
- Учасник-експерт
11 січ. 2008 14:16 #16537
від DAZHUK
W@RRioR, я имею ввиду пить, но в разумных мерах, а не ставать алкаголиком!У меня вопрос к тем которые ВАЩЕ не пьют: Вы находитесь на банкете, конференции и тд. с директорами, очень важными персонами, от которых зависит ваша карьера (или еще что очень важное), но вот делема вам с ними нужно выпить(но вы не пьете). они могум обидится и не дать вам того чего вы бы хотели от них.Как вы поступите в данной ситуации???
- Immortal
- Автор теми
- Платиновий учасник
11 січ. 2008 15:47 #16542
від Immortal
Звертаюся до тих хто в голосуванні проголосував включно на бенкетах. Бенкет це що, день варення і т.д.? Чи більше 3-х? згідний з DАZНUК, часом випивка за робочим столом чи після нього може багато чого вирішити, звичайно якщо все в нормі. Часто піднімає репутацію.Буває коли ти не дуже цікавиш шефа, але під час спільного застілля можеш вдало кинути чарку, а потом ще й гарно заспівати то відразу отримуєш + бал.
Час відкриття сторінки: 0.159 секунд