Влада забрехалася

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
05 лист. 2021 23:21 - 07 лист. 2021 01:21 #121212 від pruduk
Влада забрехалася був створений pruduk
Влада вже настільки забрехалася, що відчуває початок європейської та світової ізоляції.
Світова ізоляція вигідна також Путіну, адже тоді набагато легше остаточно васалізувати Україну.
На мою думку, влада забрехалася де брехня на брехні і брехнею поганяє!
Так поїздка Володимира Зеленського до Оману буде на слуху в українців ще тривалий час.
Наразі оточення президента висуває різні версії візиту, які суперечать одна одній.
На сьогоднішній момент пам’ятаємо, що пані Мендель 3 січня написала, що Зеленський перебуває з офіційним візитом. На сьогоднішній день нема заяви пани Мендель, що вона помилилась, чи видалила цей пост на офіційній сторінці. Разом з тим є відповідь Андрія Богдана про те, що це був приватний візит і державні кошти не витрачались. Тобто це вже суперечить першій позиції.
Є третя позиція – держохорони. На відповідь народному депутату вони вказали, що були чотири охоронці і з державного бюджету витрачені 74 тисячі гривень. Тоді якщо це приватний візит, то до чого тут державна охорона? Це вже третя відповідь, яка суперечить і першій, і другій.
У ситуації зі збиттям українського літака МАУ в Ірані влада знову забрехалася, оскільки дезінформувала світову спільноту про начебто технічні причини падіння Boeing-737.
Лише дружні стосунки з США, Канадою та іншими західними країнами дозволили Україні уникнути звинувачень у тому, що ми разом з Іраном приховували справжню причину загибелі канадських громадян. Не треба бути аналітиком щоб зрозуміти, що влада забрехалася і дозволила собі те, чого дозволяти не можна.
Я ніколи не бачив ситуації, щоб був хороший проєкт, який зробив із російських спецслужб посміховисько, клоунів, а потім держава відмовилася від цього виграшу.
Служба безпеки України назвала російським фейком й інформаційним «вкидом» повідомлення про участь СБУ у спецоперації із затримання бойовиків ПВК «Вагнера» в Білорусі і закликала «не поширювати чуток на користь недружньої держави». Схожу заяву зробили начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов і голова Офісу президента Андрій Єрмак.
Колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що він був «занадто сильним і незалежним міністром» і не хотів «брати участь у певних речах», що спричинило його відставку.
«Зеленський мене запросив, як компетентну людину, яка може робити цю складну справу. Я пропрацював два з гаком роки, доти, поки не побачив, що, напевно, моя компетентність не може реалізувати себе далі. Це спричинило відставку. Я не хочу брати участь у деяких речах, з якими не згоден. Я – не проста людина у спілкуванні, якщо йдеться про компетентні професійні речі. Я вмію говорити «ні», а це не всім подобається. Я кажу: «так не можна», а це не всім подобається», – сказав Аваков в ефірі телеканалу «Україна 24» ввечері 5 листопада.
Кадрові зміни в Кабінеті міністрів не торкнулися прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.
Втім, вже у грудні він може позбутися крісла голови Кабміну, припускають фахівці. Вони сходяться на тому, що нинішні звільнення та призначення нових міністрів не надто вплинуть на загальний результат діяльності уряду...
Якщо вдається довго обманювати самого себе, то обдурити інших — дріб'язкове завдання.
Останнє редагування: 07 лист. 2021 01:21 ким admin.
Ці користувачі подякували: admin

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Fidel
  • Fidel аватар
  • Користувач заблокований
  • Користувач заблокований
Більше
13 груд. 2021 20:01 #121264 від Fidel
Відповідь від Fidel у темі Влада забрехалася
мы сами его выбрали...

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.109 секунд
0
репостів
0
репостів