Платіжка за сміття
- Тринадцята
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
Чого ж валити із здорової голови на хвору?
Я теж живу в приватному секторі, і домовленість є із комунальниками, сміття ставиться біля будинку. Трактор їздить в один і той самий час, сигналить, виходиш - платиш і всьо, проблеми немає, сміття поїхало. Але ж питання куди воно їде? Чи на сміттєзвалище, чи в найближчий лісок?!
Всі себе бачать зі сторони? Зїздили в ліс на шашлички, а сміття залишили. Чи літом не їздили на Голубі озера? Там ж відпочиває пів Шепетівки, і всі чемненько складають сміття собі в машину і везуть в баки до своїх домівок? Ха! Не смішіть мене.
Питання стояло в темі за платіжку. А ви розвезли на глобальну тему, що "всі козли, і бабки, і пенсіонери".
Почніть особисто з себе. Подайте приклад вашому колу знайомих, друзів, родичів та навіть банально - сусідям.
Аж доведи своєю нахабністю
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- renegat18
- Новачок
- Дописи: 19
- Подяка отримана: 2
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
- renegat18
- Новачок
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
myron пише: наприклад робите ремонт так у ВАС повинні вивезти весь мусор тому, що ви платите справно щомісяця питання кількості тут не стоїть!
А строй мусор разве не утилизируется отдельно и не запрещается выбрасывать в общественные мусорные баки?
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
renegat18 пише: Прочитав усе написане, але хоть би хто написав, про те що деяким людям і ходити важко, чи з комунальників би впала корона, якщо б вони пройшлись по хатам та роз'яснили людям, що та як, принесли договори, як це робить газконтора та рем, а то повкидали бумажки, ще й не всім, я наприклад про тільки чув, баки в нас стояли але були настільки закидані смітям шо ппц і цікаво до чого тут субсидія, наскільки знаю субсидію можуть зняти скажім зі світла, якщо людина не платить ту суму яка має бути обов'язковою, до чого тут сміття, може в людей є субсидія на сміття?,Зробити онлайн платіж, чи раз в місяць хай ходить представник та збирає плату? Сума невелика на проплату, але не з таким підходом, напоминае совецький союз, - добровільно примусове, щей що до чого нікому не розьяснили
Тоже поддерживаю европейский подход. Малейший промах - сразу штрафы и последствия.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- renegat18
- Новачок
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Та я про тих хто викидає сміття по місту.renegat18 пише: Тобто порушників?, якщо є обов'язкова плат та договори, поставлять хоть пару баків, ато в мене наприклад ну нема мішків, то не бачу сенсу кудись носити та викидати, адже все одно платиш)), я за обов'язкову плату , то копійки по нинішнім цінам, але з розумним підходом, а не з погрозами та т.д..
А взагалі на рахунок баків і іншого я тільки за, але я так само розумію, що поки 90% шепетівчан будуть морозитись і не платити за вивіз сміття, то нереально зробити.