Здивована побаченим

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
31 бер. 2017 21:02 - 31 бер. 2017 21:44 #111963 від
Здивована побаченим був створений
В наш час здивувати людину досить важко в силу того, що на кожному кроці обман, підступність, лицемірство, небажання допомогти іншим і це ще не весь перелік. Ось і сьогодні я стала очевидцем однієї події. На території школи №1, котра знаходиться по вул. Островського виникла аварійна ситуація, а саме прорвало теплову трубу. Побачивши все це на власні очі мене здивувало те, що наскільки швидко та оперативно відреагувала бригада тепловиків, і це ще не все. Для кожного із нас не секрет, що виконання робіт і надання послуг в нашому місті і за його межами здійснюється за правилом: "не на якість, а на кількість для відмітки". Сьогоднішня ж побачена мною ситуація була прямопротилежна до цього правила. Суть полягає в тому, що тепломережа прокладає нові труби, а не латає їх. Зрозуміло, що в цьому великий плюс, в першу чергу для наших дітей, які навчаються в цій школі, а також в цілому для міста. З усього вищесказаного мною, радіє душа від того, що є такі компанії, котрі працюють на благо людей, а не для "галочки". Наостанок хочеться додати і в певній мірі дати пораду,- дбайте не лише про себе та свої статки, а насамперед про майбутнє наших дітей, онуків аби їхнє життя було набагато кращим і не таким складним яке маємо ми...
Останнє редагування: 31 бер. 2017 21:44 ким Dj Os.
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
31 бер. 2017 21:52 #111965 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Здивована побаченим
Я так розумію Шепетівка Енергоінвест набрав нових піарників, так от любчики, свої фіктивні відгуки будете на 33 каналі впарювати, на якому у вас абонемент.
А ще ліпше кошти пустіть на погашення 61,5 млн грн боргу за газ, це буде значно ліпше за будь який ваш гнилий піар на пограбуванні шепетівчан.
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд
0
репостів
0
репостів