Шановні мешканці міста! Я дуже щиро Вас прошу НЕ ПАЛІТЬ сухостій в межах міста!!!! Від цього задихаються люди та звірі, а найбільше страждають діти!!!
А зараз конкретніше! Шановні, як би драматично це не звучало, але це КРИК ДУШІ)))) Кожен рік під кінець літа, коли жителі приватного сектору позабирають всю городину починається АД. Люди масово починають отруювати все місто чадом з вогнищ на своїх подвір’ях. В хід іде не лише бадилля з городів, а і все сміття, що вигрібають з двору та його околиць, а саме пластикові бутилки та полителенові пакети. А чад від згарищ осідає у наших легенях. І що найстрашніше, що цим дихають наші з Вами діти. Я вже не згадую про свіжовипрану білизну.
І головне, чому я вирішила написати про це? Бо накипіло!!! Чому я повинна дихати чадом? Чому моя дитина не має змоги спокійно вийти на вечірню прогулянку та подихати свіжим повітрям? Я розумію, що сміття потрібно кудись діти, але чи не простіше його викинути або вивезти? Листя, трава можуть просто перегнити і замінити дорогі покупні добрива. Невже обов’язково травити все місто? Невже Ви не розумієте, що разом з димом у повітря піднімається вся табличка Мендєлєєва? Невже Ви не розумієте, що астма, рак та туберкульоз це і є найважчі наслідки після систематично вдихання подібного чаду? А ним дихають ДІТИ! Наші з Вами ДІТИ!!!
А тепер, будь-ласка, подумайте ще раз перед тим як запалити сміття у місті…. Якщо вже так необхідно, вивезіть його хоча б за місто….
Чесно, я не хочу сваритись і скандалити! Я просто хочу, щоб мій син не дихав цим повітрям!
Для тих, хто прочитав і подумав, що це просто пусті слова, пам’ятайте, що у світі панує закон «бумеранга»…. Я не погрожую... Я вірю, що все зло повернеться сторицею…
Дякую за увагу))) Сприймаю лише конструктивну критику)))