Народжені вільними: аж занадто вільними

  • lamer85
  • lamer85 аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
24 серп. 2016 22:46 #108477 від lamer85
От йшов я сьогодні по місту, і весь час у мене переслідувало якесь нав’язливе відчуття. Якось незручно – так буває коли бачиш, як у людному місці нетвереза людина стоїть і мочиться на стіну. Відвертаєш очі і на знаєш як поводитись. Старожили цього сайту, думаю впізнають мій стиль, і знають моє відношення до всього що пов’язане з націоналізмом, символікою, святами і т.д. Воно, м’яко кажучи, не стандартне. Але разом з тим, я завжди з повагою ставлюсь до держави, державний символів, і державних чи релігійних свят. Нехай я особисто не святкую День Незалежності і нікого з ним не вітаю, але З ПОВАГИ до держави в якій живу і її громадян сьогодні я зробив собі і своїм хлопцям вихідний. Я сьогодні не вирішував свою бізнесові справи, не полов города, і т.д. І ви знаєте – щиро вважав що так поведуться якщо не всі, то хоча б більшість. Принаймні, з огляду на кількість прапорців на авто наших бізнесменів і просто мешканців міста - цього очікувалось.
Яке ж було моє здивування, коли я йшов десь о годині четвертій, і спостерігав настіж відчинені двері крамниць (не продуктових – ці зрозуміло чому працюють, те саме стосується і забігайлівок), чуваків які на висоті утепляли пінопластом квартиру, підйомний кран, що розбирав «палатку» білу «Вопака» і т.д. і т.п. Підозрюю, що і на базарі сьогодні навряд хоч один «вагончик» був зачинений бо Україна відзначає головну дату у своїй історії.
Вам, люди, іншого дня нема? Якби це зробив я – ну це було б зрозуміло – агєнт Кремля як не як, на пів-ставки у Путіна підробляю. Ну чи американський шпіон – це вже як кому подобається. Але ви ж, панове, всі зараз патріотами задєлались. ПТН ПНХ, сєпари, безвізовий режим, «а в Польші по 100 євро в день платять» і тому подібне. Виходить, вашого патріотизму, чи що воно у вас таке, вистачає тільки на ЦЕ? Уявіть що вашої дитини, наприклад, день народження (моє ставлення до днів народження теж відоме, це так про всяк випадок) сьогодні – ви в цей день почнете розбирати стіни, перестеляти підлогу, міняти вікна? Це все, безсумнівно, корисні і потрібні справи, але на все ж є свій час!
Так-так – я знаю як наша держава до нас ставиться, може вона й не заслуговує від нас нормального відношення. Але для того, щоб налагодити стосунки потрібно щоб хтось чимось поступився, зробив перший крок. По-іншому НЕ БУВАЄ. Антагонізм з державою у нас можна сказати у генах, але нічого доброго з цього не виходить. Якщо хочете бути патріотами – будьте. Є, звичайно, і кращий шлях, але тут не про це. Бути патріотом краще ніж бути пристосуванцем, який вчепив прапорця, але не упустить ні малійшої можливості цю нещасну державу «роздоїти» хоч на пару гривень. Але будьте СПРАВЖНІМ патріотом – людиною яка любить свою Батьківщину якою б та не була. А відповідно і поважає державу, яка про цю Батьківщину дбає. Тому хоча б раз у рік – покажіть себе з кращого боку, постарайтесь. Результат, думаю, не змусить себе довго чекати.

Гарних вихідних.

PS. Сорі за капслок :) Чуваки - полагодьте блоги :)
Долучення:
Ці користувачі подякували: Старик Хотабыч

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
25 серп. 2016 21:28 #108483 від Dj Os
Я щось не дуже зрозумів мотиву поста. Що якщо ти працюєш на такі свята, то ти автоматично не патріот?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
03 вер. 2016 13:57 #108579 від Dentist
Оо так само не дуже догнав

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
0
репостів
0
репостів