- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
Та не в тому діло, Павло. Зрозуміло що ЖЕКи рано чи пізно пропадуть,.Павло Котенко пише: ну і правильно роблять, що агітують створювати ОСББ і допомагають в цьому. Але за такою логікою, то весь інтернет, що говорить про ОСББ і органи центральної влади також підтримують згадані сили.
Люди хоч прокидаються зі сплячки і самі беруться за господарювання в своєму домі.
А можна поконкретніше?Зі сторони влади виключно підтримка управ.компаній, починаючи з 2011 року.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
коли вони приїхали в МР після 16, то всі відповідальні в МР вже були відсутні на роботі.KrOt пише: Павло ictv приїхав, показав що двері закриті,але нехватило їм сили прийти до першого заступника міського голови,не зайшли до нач.БТІ за їхніми відповідями
про які договори ти кажеш?ЗІ: І чогось мені здається що в договорах, створених за їх допомогою буде прописана юридичне обслуговування від них же... А це вже не тільки допомога, але й все, що має відношення до прав власності мешканців.
мені здається, що її ніхто і не шукав.А яка альтернатива була
а звідки їх витягувати, як не зі звіту організації, яка уклала договір з іншою?Наскільки я знаю, звіт УК перед міськрадою це не зовсім те, з чого можна витягнути цифри по окремому будинку.
Сам обслуговуюсь в Управдомі і іноді спілкуюсь з цими людьми.Lusika пише: хто спокійний? Оцей солдафон? Зустрічались, це його звична манера спілкуватись. Кажете Управдом святий і йому не платять за послуги? а за які послуги їм треба платити? за ті, що вони не надають? Журналісти сказали правду про обідрані підїзди, можу додати про те, щоб прочистити забиту каналізацію, вимагали грошей, їм же тих, що ми платимо мало. Тепер створили свою спілку співвласників, здихались, нарешті його "чудового обслуговування" і жодного разу ніхто з мешканців не пожалів, тепер маємо чисті підїзди, в яких встановлені пластикові вікна, відремонтований, нарешті, дах, на який при Управдомі за кошти мешканців були закуплені матеріали і які невідомо де зникли через декілька днів.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua