У Нетішині прощаються з військовим, що загинув, а в Шепетівці - "тусня" на Пліщинському масиві

  • Sposterigach
  • Sposterigach аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
26 черв. 2016 12:10 - 26 черв. 2016 12:18 #107229 від Sposterigach
Над-завдання новітніх рабовласників виконане - нас навчили байдуже ставитися до смерті. Вже не жахають щоденні кримінальні підбірки з ICTV і 1+1. Вже не оголошується в країні траур, коли на Сході гине по кілька хлопців за добу..

Нещодавно у Вінниці під час прощання із 19-річним бійцем ДУК «Правий сектор» Євгеном Костюком розгорівся скандал через те, що похоронну процесію, яка мала йти через центр, зупинила поліція. Дорога була перекрита, бо мали їхати центром... учасники велогонки. І вони таки проїхалися.

По-сусідству з Шепетівкою, в Нетішині, 26 червня відмінили святкування Дня молоді, бо в четвер загинув нетішинський військовий Дмитро Поляков.
А тим часом у Шепетівці, звідки до Нетішина 35 кілометрів по прямій, уже третій день поспіль не затихають "клабери" на Пліщинському масиві. Зрештою, в будинку навпроти міліції теж, очевидно, не стихатиме "дійство". Побачимо в понеділок, чи вигрібатиме прибиральниця вранці з-під порогу звідти сотні недопалків і скло від побитих пляшок, як це часто відбувається.
Останнє редагування: 26 черв. 2016 12:18 ким Sposterigach.
Ці користувачі подякували: Anykey, KrOt, ATP

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.058 секунд
0
репостів
0
репостів