- Форум
- Рідне місто
- Загальні теми
- Підтримка жебрацтва, замість об'єднання, відповідальності та самоорганізації в Шепетівці
Підтримка жебрацтва, замість об'єднання, відповідальності та самоорганізації в Шепетівці
- Гуманоїд
- Учасник-експерт
Менш
Більше
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28
18 трав. 2016 18:27 #106702
від Гуманоїд
Відповідь від Гуманоїд у темі Підтримка жебрацтва, замість об'єднання, відповідальності та самоорганізації в Шепетівці
Дент, не витрачай час на безплідне спілкування з цим напівкацапом-напіврегіонишом.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Did_Panas
- Старший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
18 трав. 2016 18:35 #106703
від Did_Panas
Відповідь від Did_Panas у темі Підтримка жебрацтва, замість об'єднання, відповідальності та самоорганізації в Шепетівці
Паша не відходь від теми, а розкажи все ж таки як ваша контора "освоїла" кошти на проекті Клік до влади, зараз сайт навіть не працює click-power.org.ua/
Попроси свої колег хай тобі звіт дадуть.
P.S тільки не відходь від питання
Попроси свої колег хай тобі звіт дадуть.
P.S тільки не відходь від питання
- pavlok
- Автор теми
- Адміністратор
Менш
Більше
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
18 трав. 2016 18:39 #106704
від pavlok
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
Відповідь від pavlok у темі Підтримка жебрацтва, замість об'єднання, відповідальності та самоорганізації в Шепетівці
я в фонді не працював ніколи.
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
- Dentist
- Адміністратор
18 трав. 2016 18:54 - 18 трав. 2016 18:55 #106705
від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Підтримка жебрацтва, замість об'єднання, відповідальності та самоорганізації в Шепетівці
апDentist пише: Не знаю що таке прозоро, давай хоч за це інфу ну і за інше так само. А бажано на всі питання дай відповідь.
з.і. де я ховаюсь за аватаркою та ніком, просто ти не хочеш знати хто я, але особистості то одне, а коли ти розписуєш в темі яку сам створив, а потім сам не можеш дати відповіді, які стосуються її, як це назвати?
Останнє редагування: 18 трав. 2016 18:55 ким Dentist.
- Symbioz
- Платиновий учасник
22 трав. 2016 01:27 #106735
від Symbioz
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Відповідь від Symbioz у темі Підтримка жебрацтва, замість об'єднання, відповідальності та самоорганізації в Шепетівці
До речі в Полонному прийняли Прозорро)
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Форум
- Рідне місто
- Загальні теми
- Підтримка жебрацтва, замість об'єднання, відповідальності та самоорганізації в Шепетівці
Час відкриття сторінки: 0.084 секунд